Windows KB5003173 güncellemesi %100'de kaldı

Clain

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar. Dediğim gibi kaldı %100'de. Diğer güncellemelerde bekleyince tamamlanıyordu. Bir konu daha açılmış bu güncelleme ile ilgili bekleyince düzelmiş. Bu güncelleme büyük boyutlu bir güncelleme mi o yüzden takılıyor olabilir mi?

Aynen hocam. Diğer konuda çözülmüştü. Bazen uzun sürebiliyor.

Bu sorun başka güncellemelerde de oluyor. Hatta bazen uzun süre "Yükleniyor %100" durumunda kalıp, hata veriyor. Ama günün sonunda yeniden başlatınca veya bir iki gün sonra mutlaka sağlıklı biçimde yüklenmiş oluyor.

Günün bir iki gün derken? Bu arkadaş windowsu mu kuruyor güncelliyormmu anlamadım. 1 gün sürmesi saçma değil mi hiç öyle bişeyle karşılaşmadım karşılaşan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Günün bir iki gün derken? Bu arkadaş windowsu mu kuruyor güncelliyormmu anlamadım. 1 gün sürmesi saçma değil mi hiç öyle bişeyle karşılaşmadım karşılaşan var mı?

Evet, bir - iki gün sonra tamamlanabiliyor sürekli hata veren bir güncelleme... Zamanında yaşadım.
Ancak konu sahibi sabırlı olsun iş çözülecektir.
Sorun yok yani.

Evet, bende de bayağı sürdü. Beklersen olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…