Windows key almak zorunlu mu?

O yöntem korsan değil diye üstte belirttim. Diğer yöntemler korsan. Evde ölmüş bir sistemimiz var ise onun anahtarı bile iş görüyor. Ama Microsoft bu yönteme yine de destek vermiyor.

Benim cevabımı işaretleyip korsan yasak değil mi yazıyorsunuz sonra ben ona korsan demedim diyorsunuz. MC belki desteklemiyor ama sonuçta orijinal key ve iş görüyor.

Benim cevabımı işaretleyip korsan yasak değil mi yazıyorsunuz sonra ben ona korsan demedim diyorsunuz. MC belki desteklemiyor ama sonuçta orijinal key ve iş görüyor.
Anlamıyor işte anlamıyor, bende vazgeçtim anlatmaktan ne yazarsa yazsın cevap vermemek gerek çelişiyor kendiyle çünkü.

O yöntem korsan olmuyor ama emek hırsızlığı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. HWID etkinleştirmesi, cihazın ürün kimliğini Microsoft sunucularına kaydediyor. Anahtarsız bir şekilde tamamen bilgisayara bağlı etkinleşiyor. Microsoft şuan bunun çözümü ile uğraşıyor. Ayrıca bu sosyale 25 Eylül 2021'de girdim. O kadar da yeni değilim. Yeni derken kendinize bakın 11 Ağustos 2022 beyefendi.

5-10 TL'ye alınan her anahtar bu yöntem ile ortaya çıkmıyor. Microsoft'un fazla ürettiği anahtarlar veya sahte kredi kartı ile alınan anahtarlar da satılıyor. Buna dikkat etmek lazım. Ki korsan olmasa bile bu emek hırsızlığıdır. Adamların koskoca şirketi var bu sistemi yapmak için. Onların emeğini çöpe atıyorsunuz. Bunun farkına vardıktan sonra konuşun.

Anlamıyor işte anlamıyor, bende vazgeçtim anlatmaktan ne yazarsa yazsın cevap vermemek gerek çelişiyor kendiyle çünkü.
Kendi istatistiklerin ile benimkileri karşılaştırırsan kimin daha çok sorun çözdüğünü ve deneyimli olduğunu görürsün. Ayrıca çözümümü işaretlememiş 3 konu sahibi daha vardı. Normalde çözüm sayım daha fazla.

Tamam konuyu uzatmanın manası yok. Siz gidip binlerce lira vererek key alabilirsiniz. Sadece şunu bilin bu keyler korsan değil. Windows 7'den 10'a yükseltmişsiniz gibi gösteriyor. Hoş bir şey değil tabii ki ama gidip de bu zamanda Windows'a binlerce lira şahsen vermem. Verene de lafım yok herkesin şahsi fikri.

Yahu bakın anlamıyorsunuz, üstte belirttim. 7'den 10'a yükseltilen anahtarlar zaten korsan sınıfına girmiyor. Ama emek hırsızlığı. Bunu da bilmek gerek. Hangi yöntemler korsan ve iptal edilebilir üstte yazdım.

Yine hatalı bir cevap…

Doğrusunu söyle de görelim, hatalı cevapları zaten moderatörler hatalı diye işaretliyorlar. Microsoft profesörü iseniz kimlik atın da bilelim.
Az önce microsoft'tan bazı kişilerle konuştuğunuzu iddia eden sizdiniz oysa ki... Doğrusunu söylüyorum ancak anlamıyorsunuz son kez söyleyelim anlarsanız faydanıza; ucuza satılan keyler dahil olmak üzere tüm keyler microsoft tarafından oluşturulur. Herhangi bir başka kişinin sahte key oluşturması imkansızdır, satın alınan ucuz keylerin nasıl elde edildiği şaibeli (şüpheli) olduğunu söyledim ancak gerçek olduklarını değiştirmez tabii.
Yine anlamazsanız cevap yazmayacağım iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…