Windows key almak zorunlu mu?

Emin misiniz? İnternetten bulduğu keyin Windows kurulumunda girilen Microsoft hesabına kaydolan ve her formatta o hesabı girince Windows'u etkinleşen gördüm.
Dostum 5TL'ye aldım 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum, yani sorunsuz kullandığıma göre problem yok değil mi bu kadar basit.

Dostum 5TL'ye aldım 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum, yani sorunsuz kullandığıma göre problem yok değil mi bu kadar basit.
Onda sorun var demedim. Para vermeye gerek yok. Crackin para verilmiş hali o diyorum. 5 bin liralık ürün 50 liraya gider mi hiç? Anlatmaya çalıştığım şey o.

Sorunsuz kullanmak demek korsan olmadığı anlamına gelmiyor... Sizin hiç kullanmadığımız bir özellik bozuktur belki. Veya fark etmeden bir yere veri gönderiyorsunuzdur. Bunları bilemezsiniz. Değerlerinizi kontrol etmeniz gerekir.

Sorunsuz kullanmak demek korsan olmadığı anlamına gelmiyor... Sizin hiç kullanmadığımız bir özellik bozuktur belki. Veya fark etmeden bir yere veri gönderiyorsunuzdur. Bunları bilemezsiniz. Değerlerinizi kontrol etmeniz gerekir.
Benim kullanmadığım bir özellik çalışmasa ne olacak ki? Kullanmıyorum sonuçta :D.

Benim kullanmadığım bir özellik çalışmasa ne olacak ki? Kullanmıyorum sonuçta :D.
Yahu sonuç olarak arkadan bir yere TC numaranı bile sızdırıyor olabilirsin. Bunları değerlerini kontrol etmeden bilemezsin.

Ben zamanında 5TL'ye aldım 5TL'den ne olacak ki?
Zorunlu değil ama 50TL'lik bir key almanızı öneririm.

Crack değil bu o yüzden mesajınızı beğenmedim.
Sözde bu sosyalde korsan yazılım önermesi yasak değil mi ya? Herkes 50 TL'ye Windows öneriyor. Bu resmen emek hırsızlığı ve korsan kullanıma giriyor. Moderatörler ayakta uyuyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı