Merhaba. Birkaç ay önce internetten ucuza Windows 11Pro key satın aldım. Bana bir aktivasyon kodu geldi ve bana birkaç yönerge geldi. Yönergeler şu şekilde:
Bu yönergelerden yola çıkarak şu kanıya vardım ki satın alanlara aynı keyi veriyorlar ve müşteri destekle bir hata olmuş gibi ürünü lisanslatıyorlar. Bu doğru mu size sormak istiyorum ve bunu asıl sorma sebebim arkadaşımın da lisans almayı düşünmesi.
Eğer benim aldığım lisans kodunu ona girip yine aynı işlemleri yaparsam ürün aktive olur mu? Bu aldığım key birden fazla bilgisayarda işe yarar mı? Bunu merak ediyorum. Bilgili biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Kod:
Aktivasyon penceresini açın ve {Ürün Anahtarını Değiştir} 'i tıklayın.
2. Anahtarı girin ve ileri 'ye tıklayınız.
3. Etkinleştirmek için tıklayınız.
4. hata kodu "008" görüntülenir kapata tıklayınız.
5. Hata kodu "008" ise, {Telefonla etkinleştir} görüntülenecektir, telefonla etkinleştirmek için tıklayın.
6. Bir ülke veya bölge seçin, bu isteğe bağlıdır ve ardından ileri düğmesini tıklayın.
7. Kurulum kimliğini herhangi bir yere kaydedin ve ardından ileri öğesine tıklayın.
0 212 900 32 91 Ya da 0 212 375 50 18'i tuşlayarak Microsoft'u arayın.
a.) Çağrının kayıt edilmemesi için 2'ye basın.
b.) Windows için 1, Office için 3'e basın.
c.) Diğer konular için 2'ye basın.
d.) Bilgisayar başındaysanız 1'e basın.
e.) Kurulum ID (Yükleme Kimliğinizi) tuşlayın.
f.) 0'ı tuşlayın.
g.) Şimdi onay Kimliğinizi alacaksınız. Hazırsanız 1'e basın.
h.) Tamamladıysanız 2'ye basın.
Bu yönergelerden yola çıkarak şu kanıya vardım ki satın alanlara aynı keyi veriyorlar ve müşteri destekle bir hata olmuş gibi ürünü lisanslatıyorlar. Bu doğru mu size sormak istiyorum ve bunu asıl sorma sebebim arkadaşımın da lisans almayı düşünmesi.
Eğer benim aldığım lisans kodunu ona girip yine aynı işlemleri yaparsam ürün aktive olur mu? Bu aldığım key birden fazla bilgisayarda işe yarar mı? Bunu merak ediyorum. Bilgili biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Son düzenleyen: Moderatör: