Windows Key satın alınımı

tigowl

Kilopat
Arkadaşlar, Windows'um orijinal değil. İnternet üzerinden 15-20 TL'ye satıyorlar ama ne kadar güvenilir nedir ne değildir bilmiyorum. Windows 10 Pro almayı düşünüyorum. Bana ayrıntılarıyla anlatıp bir de satın alabileceğim uygun fiyatlı ve sağlam bir site önerir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Ya internette korsan paylaşılmış ya da yasadışı programlar ile oluşturulan Key'lerden birtanesini almışsınız hocam. Ne kadar güvenilir bilemem ne yazık ki bilgili olmadığım için.
20 TL'ye de alsanız 100 TL'ye de aynı şey her yerde böyle çıkıyor korsan zaten ama çalışıyor güvenlik sorunu yaşayacağımı sanmıyorum en kötü temiz kurulum.

20 TL'ye de alsanız 100 TL'ye de aynı şey her yerde böyle çıkıyor korsan zaten ama çalışıyor güvenlik sorunu yaşayacağımı sanmıyorum en kötü temiz kurulum.
Anakarta işlendiği için ne kadar format atsanız da aynı key kullanılıyor hocam. En kotu anakart değişimi diyebiliriz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı