Windows kullanarak iPhone 6'ya Jailbreak atmak

BerkayAkcay

Decapat
Arkadaşlar merhaba. Elimde bir tane iPhone 6 var. Jailbreak atmak istedim 3UTools'u kullandım ama unc0ver unsupported hatası veriyor. Ve duyduğuma göre 3uTools casus yazılım mış. Windows kullanarak nasıl Jailbreak atabilirim?
Sanırsam BIOS'tan yapılıyormuş çok bilmiyorum anlatırsanız sevinirim.

Arkadaşlar merhaba. Elimde bir tane iPhone 6 var. Jailbreak atmak istedim 3UTools'u kullandım ama unc0ver unsupported hatası veriyor. Ve duyduğuma göre 3uTools casus yazılım mış. Windows kullanarak nasıl Jailbreak atabilirim? Sanırsam BIOS'tan yapılıyormuş çok bilmiyorum anlatırsanız sevinirim.
Checkra1n rehberime göz atın, beklettirdiğim için üzgünüm.

checkra1n rehberime göz atın, beklettirdiğim için üzgünüm.

Teşekkür ederim. Ama benim iPhone 6'nın Home tuşu bozuk nasıl yapacağım ☹️

Arkadaşlar merhaba. Elimde bir tane iPhone 6 var. Jailbreak atmak istedim 3UTools'u kullandım ama unc0ver unsupported hatası veriyor. Ve duyduğuma göre 3uTools casus yazılım mış. Windows kullanarak nasıl Jailbreak atabilirim?
Sanırsam BIOS'tan yapılıyormuş çok bilmiyorum anlatırsanız sevinirim.
3uTools bir casus yazılım değildir (çoğu zaman iTunes'dan çok daha kullanışlıdır). Ayrıca eğer home tuşunuzu hala tamir ettirmediyseniz ya da checkra1n'i yapamadıysanız aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz:

NOT: iOS 12 içindir.

1) Jailbreak & ++Apps No Jb Or Pc sitesine girin. Girdikten sonra yukarıda "💙🔥✅ All Apps State :SIGNED✅🔥💙" tarzında bir yazı görürseniz jailbreak işlemini başarıyla tamamlayabilirsiniz.

2) Eğer cihazınız iOS 12'nin en yeni sürümünü çalıştırıyorsa (12.5.7) aşağıya inip "Chimera | v1.6.5" (Sakın Chimera_oldv yazanı indirmeyin.)'yı kurun [(NOT: Sizi bir sürü reklam/dolandırıcılık zımbırtısına yönlendirecek, uygulama kurulana kadar ilk açılan sekme hariç (Please wait .. seconds) diğer hepsini kapatın.)]

2-1) Eğer cihazınız daha alt bir sürümse daha üstlerde olan "Unc0ver | v8.0.2"'ı da kurabilirsiniz. Jailbreak yaparken başarı ihtimali çok daha yüksektir, ama artık güncellenmeyen Cydia'yı kullanır. Eğer daha modern olan Sileo kullanılsın istiyorsanız direkt 2. adımdan devam edebilirsiniz.

3) Ekranda "Uygulama kurulsun mu?" tarzı bir kutucuk belirecek. Bu kutucukta "Kur"a tıklayın. Ama dolandırıcıların hazırladığı sitelerin birinden gelen sahte bir kutu olmadığından emin olun :)

4) Uygulama kurulduktan sonra uygulamaya girip "Chimera veya unc0ver" alttaki "Jailbreak" tuşuna basmanız yeterlidir. Eğer o gün aşırı şanslıysanız o şansınızı burada kullanıp tek seferde jailbreak yapabilirsiniz. Ama eğer şansınız her insan gibi ortalamaysa (ki, en olası senaryo) jailbreak'in bir aşamasında "Jailbreak .. sebeplerinden tamamlanamadı" hatası alacaksınız. Bu hatayı her aldığınızda uygulamadan çıkın ve telefonun yanındaki açma kapama tuşunu kullanarak telefonu yeniden başlatın. Şansınız yaver gitmezse ve unc0ver yerine Chimera kullanıyorsanız bu işlem ciddi bir zaman alabiliyor (15 dakikaya kadar), ama sonunda checkra1n kullanacak imkanınız yoksa olabilecek en stabil jailbreakli telefonlardan birine sahip olacaksınız. Eski olanları saymazsak.

3uTools bir casus yazılım değildir (çoğu zaman ITunes'dan çok daha kullanışlıdır). Ayrıca eğer Home tuşunuzu hala tamir ettirmediyseniz ya da checkra1N'i yapamadıysanız aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz:

Not: iOS 12 içindir.

1) Jailbreak & ++Apps No Jb Or Pc sitesine girin. Girdikten sonra yukarıda "💙🔥✅ all apps state: Sıgned✅🔥💙" tarzında bir yazı görürseniz Jailbreak işlemini başarıyla tamamlayabilirsiniz.

2) eğer cihazınız iOS 12'nin en yeni sürümünü çalıştırıyorsa (12.5.7) aşağıya inip "chimera | v1.6.5" (sakın chimera_oldv yazanı indirmeyin.)'yı kurun [(NOT: Sizi bir sürü reklam/dolandırıcılık zımbırtısına yönlendirecek, uygulama kurulana kadar ilk açılan sekme hariç (Please wait .. seconds) diğer hepsini kapatın.)]

2-1) eğer cihazınız daha alt bir sürümse daha üstlerde olan "unc0ver | v8.0.2"'ı da kurabilirsiniz. Jailbreak yaparken başarı ihtimali çok daha yüksektir, ama artık güncellenmeyen Cydia'yı kullanır. Eğer daha modern olan sileo kullanılsın istiyorsanız direkt 2. adımdan devam edebilirsiniz.

3) ekranda "uygulama kurulsun mu?" tarzı bir kutucuk belirecek. Bu kutucukta "kur"a tıklayın. Ama dolandırıcıların hazırladığı sitelerin birinden gelen sahte bir kutu olmadığından emin olun :)

4) uygulama kurulduktan sonra uygulamaya girip "chimera veya unc0ver" alttaki "Jailbreak" tuşuna basmanız yeterlidir. Eğer o gün aşırı şanslıysanız o şansınızı burada kullanıp tek seferde Jailbreak yapabilirsiniz. Ama eğer şansınız her insan gibi ortalamaysa (ki, en olası senaryo) Jailbreak'in bir aşamasında "Jailbreak. Sebeplerinden tamamlanamadı" hatası alacaksınız. Bu hatayı her aldığınızda uygulamadan çıkın ve telefonun yanındaki açma kapama tuşunu kullanarak telefonu yeniden başlatın. Şansınız yaver gitmezse ve unc0ver yerine chimera kullanıyorsanız bu işlem ciddi bir zaman alabiliyor (15 dakikaya kadar), ama sonunda checkra1n kullanacak imkanınız yoksa olabilecek en stabil Jailbreak'li telefonlardan birine sahip olacaksınız. Eski olanları saymazsak.

Bunun için teşekkür ederim. Ama her şeyi yaptım Jailbreak tuşuna bastıktan birkaç saniye sonra telefon kapanıp açılıyor ne yapmam gerek?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı