Çözüldü Windows kullanıcı değiştirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Umutcan1889

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600
RX 6700 XT
B550M-A
32GB 3200 MHz
1TB M2
Merhaba, bilgisayarımda ablamın Microsoft hesabı açık ama başka şehre gittiği için kendi hesabımı açmak istiyorum. Ama kullanıcı değiştiğinden dosyalara erişimim olmuyor ya da kısa yollar gidiyor. Nasıl kendi hesabımı ana hesap yapabilirim?

Çözüm
Evet, diğer kullanıcının dosyaları olduğundan gözükmüyor.
Hesabınız yönetici hesabı mı? Değilse yönetici olan bir hesaptan giriş yapıpı hesabınızın türünü yönetici olarak değiştirebilirsiniz.

Ablanızın dosyalarına dediğim gibi "C:\Users" bölümünden erişebilirsiniz.

Veya ister misiniz bilmem ama ablanızın hesabının ismini değiştirip kendi hesabınız gibi kullanabilirsiniz. (Hesabı yerele dönüştürüp)

Aklıma gelenler bunlar.
Dosyalara erişiminiz oluyordur (belgeler ve masaüstü diyorsanız) Yerel Disk C'de Kullanıcılar kısmından istediğiniz kişinin profiline girin ve dosyaları ayarlayın. Ana hesap yapmanın bir yolu vardı da unuttum. Biraz bakınayım eklerim ona göre.

Dosyalara erişiminiz oluyordur (belgeler ve masaüstü diyorsanız) yerel disk C'de kullanıcılar kısmından istediğiniz kişinin profiline girin ve dosyaları ayarlayın. Ana hesap yapmanın bir yolu vardı da unuttum. Biraz bakınayım eklerim ona göre.

Sağ olun, bekliyorum.

Evet, diğer kullanıcının dosyaları olduğundan gözükmüyor.
Hesabınız yönetici hesabı mı? Değilse yönetici olan bir hesaptan giriş yapıpı hesabınızın türünü yönetici olarak değiştirebilirsiniz.

Ablanızın dosyalarına dediğim gibi "C:\Users" bölümünden erişebilirsiniz.

Veya ister misiniz bilmem ama ablanızın hesabının ismini değiştirip kendi hesabınız gibi kullanabilirsiniz. (Hesabı yerele dönüştürüp)

Aklıma gelenler bunlar.

Çözüm

Ablanızın dosyalarına dediğim gibi "C:\users" bölümünden erişebilirsiniz.

Veya ister misiniz bilmem ama ablanızın hesabının ismini değiştirip kendi hesabınız gibi kullanabilirsiniz. (hesabı yerele dönüştürüp)

Aklıma gelenler bunlar.

Diğer kullanıcı dosyalarını kendi kullanıcıma aktardım ve şimdilik oldu gibi ama videoların boyutu çok büyük olduğundan şu anlık halledemedim. Sağ ol yardımın için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı