Çözüldü Windows kullanıcı denetimi nasıl kapatılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CordiB

Hectopat
Kaspersky'da Windows için önerilen ayarların bazılarını yaptım. Geçen günlerde artık Steam ve Epic'de dahi bu uygulamanın değişiklik yapmasına onay verip, vermediğimizi soran klasik ekran geliyor. Ben bundan hoşlanmıyorum nasıl kapatabilirim? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aratma kısmına UAC yazıp menüye girin. Oradan en alta çekın tuşu. Tamam deyip çıkın kapanacaktır.
Arama kutusuna UAC yazin ve cikan sonuca tiklayin.

1683473211289.png

Ayariniz boyle olsun.

1683473231423.png

10:42 dakikaya bakabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kaspersky'da Windows için önerilen ayarların bazılarını yaptım. Geçen günlerde artık Steam ve Epic'de dahi bu uygulamanın değişiklik yapmasına onay verip, vermediğimizi soran klasik ekran geliyor. Ben bundan hoşlanmıyorum nasıl kapatabilirim? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Denetim Masası > Kullanıcı Hesapları > Kullanıcı Hesapları (Kategori Görünümü Seçiliyse) > Kullanıcı Hesabı Denetim Ayarlarını Değiştirin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı