Windows kurarken bilgisayar yeniden başlıyor

Eğer yeniden başladıktan sonra tekrardan format atma ekranına geliyorsa bilgisayar, boot option'dan diskiniz 1. sırada değilse o sıraya almayı deneyebilirsiniz veya bilgisayar yeniden başlatılırken usb belleği (sanırım usb kullanıyorsunuz) çıkartabilirsiniz.
 
Herkese merhaba,
Bilgisayarıma format atarken özellikler yükleniyor kısmında bilgisayar yeniden başlıyor. Endişelenmeye başlıyorum. Neyi yanlış yapmış olabilirim?
Eger usb den kurulum yapiyorsaniz , son ekranda 10 dan geriye saydigi kisimda usb yi cikarmaniz gerek , cikarmazsaniz tekrardan format ekranina gecer .
 
Kurdum sonunda. Bir Dosyaların kopyalandığı yerde Windowsun yen,den başlaması gerekiyor yazdı ve sistem yneiden başladı. Kurulum ondan sonra sorunsuz geçti. Driverleri yüklüyorum şu an.
Şey size bir soru sormuştum ama cevaplamadınız neyse sonuçta kurmuşsunuz iyi oyun ve uygulama sattleri dilerim.
 
Mümkünse Linux kur diyicem ama neyse... Hocam bence sorun ya düzgün takmmadığınız bir sistem parçasından ya da yetersiz güç kaynağından kaynaklanıyor olabilir. Temizlik falan yaparken bir şeyleri söküp taktınız mı?
En son ekran kartına dokununca sistem kapanmıştı. Ondan sonra kasa sarsıldı ekran kartı slotunda temassızlık oldu. Yine kapandı. Ama söküp taktım düzelmişti. Ekran kartını söküp taktıktan sonra format atma girişiminde bulundum. Başardım! :D
Şey size bir soru sormuştum ama cevaplamadınız neyse sonuçta kurmuşsunuz iyi oyun ve uygulama sattleri dilerim.
Teşekkür ederim yinede yardımın için.
 

Geri
Yukarı