varolsss Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #1 Bugün bilgisayarım çok kastığı için format attım. Windows kurma aşamasında klavye ve farem hiçbir şekilde hareket etmiyor.
Bugün bilgisayarım çok kastığı için format attım. Windows kurma aşamasında klavye ve farem hiçbir şekilde hareket etmiyor.
Phoenix78_55 Picopat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 468 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #2 BIOS da Fast Boot ayarı açık olabilir mi acaba ? Artı 0 Eksi
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.335 Çözümler 951 17 Nisan 2023 #3 varolsss dedi: Bugün bilgisayarım çok kastığı için format attım. Windows kurma aşamasında klavye ve farem hiçbir şekilde hareket etmiyor. Genişletmek için tıkla... Eski bir sistemse, BIOS'dan USB keyboard ve USB mouse, enable yapın. Artı 0 Eksi
varolsss dedi: Bugün bilgisayarım çok kastığı için format attım. Windows kurma aşamasında klavye ve farem hiçbir şekilde hareket etmiyor. Genişletmek için tıkla... Eski bir sistemse, BIOS'dan USB keyboard ve USB mouse, enable yapın.
ksek2 Picopat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 168 Çözümler 3 17 Nisan 2023 #4 varolsss dedi: Bugün bilgisayarım çok kastığı için format attım. Windows kurma aşamasında klavye ve farem hiçbir şekilde hareket etmiyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
varolsss dedi: Bugün bilgisayarım çok kastığı için format attım. Windows kurma aşamasında klavye ve farem hiçbir şekilde hareket etmiyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS varolsss Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #5 Phoenix78_55 dedi: BIOS da Fast boot ayarı açık olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... O tür şeyleri hiç bilmiyorum nasıl bakacağım kardeşim derslerini çalışsın diye 2 bine ye borç harç bir şey aldım. Artı 0 Eksi
Phoenix78_55 dedi: BIOS da Fast boot ayarı açık olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... O tür şeyleri hiç bilmiyorum nasıl bakacağım kardeşim derslerini çalışsın diye 2 bine ye borç harç bir şey aldım.
Phoenix78_55 Picopat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 468 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #6 varolsss dedi: O tür şeyleri hiç bilmiyorum nasıl bakacağım kardeşim derslerini çalışsın diye 2 bine ye borç harç bir şey aldım. Genişletmek için tıkla... BIOS'a girdiğinde yön tuşlarıyla menüler arası geçiş yaparken genelde Fast boot diye bir seçenek çıkar onu kapatman veya bir diğer arkadaşın dediği gibi bu 2 ayardan biri mutlaka olmalı. Artı 0 Eksi
varolsss dedi: O tür şeyleri hiç bilmiyorum nasıl bakacağım kardeşim derslerini çalışsın diye 2 bine ye borç harç bir şey aldım. Genişletmek için tıkla... BIOS'a girdiğinde yön tuşlarıyla menüler arası geçiş yaparken genelde Fast boot diye bir seçenek çıkar onu kapatman veya bir diğer arkadaşın dediği gibi bu 2 ayardan biri mutlaka olmalı.
KS KS varolsss Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #7 Marix dedi: Eski bir sistemse, BIOS'tan USB keyboard ve USB mouse, enable yapın. Genişletmek için tıkla... YouTube'dan baktımda BIOS sürümü eski onlar nerede ben bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Marix dedi: Eski bir sistemse, BIOS'tan USB keyboard ve USB mouse, enable yapın. Genişletmek için tıkla... YouTube'dan baktımda BIOS sürümü eski onlar nerede ben bilmiyorum.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.335 Çözümler 951 17 Nisan 2023 #8 varolsss dedi: YouTube'dan baktımda BIOS sürümü eski onlar nerede ben bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın paylaştığı video ya bakıp yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
varolsss dedi: YouTube'dan baktımda BIOS sürümü eski onlar nerede ben bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın paylaştığı video ya bakıp yapabilirsiniz.
KS KS varolsss Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #9 Marix dedi: Arkadaşın paylaştığı video ya bakıp yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O videodaki gibi değil benim bios. Artı 0 Eksi
Marix dedi: Arkadaşın paylaştığı video ya bakıp yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O videodaki gibi değil benim bios.
ksek2 Picopat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 168 Çözümler 3 17 Nisan 2023 #10 varolsss dedi: O videodaki gibi değil benim BIOS. Genişletmek için tıkla... Görünüş farketmiyor mantık aynı. Artı 0 Eksi
varolsss dedi: O videodaki gibi değil benim BIOS. Genişletmek için tıkla... Görünüş farketmiyor mantık aynı.