Windows kurarken TouchPad hatası

Burakreis1

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
Bugün yeni almış olduğum Asus x509jb-ej006 freedos laptopu kurarken uefi USB oluşturdum ve boot ayarlarından USB seçtikten sonra laptop yeniden başladığında win kurulum ekranı geliyor ve orada ilerle yapamıyorum. TouchPad çalışmıyor ve klavye de enter tuşu etkisiz kalıyor. Sebebi ne olabilir acaba, esc yaptığımda tuş çalışıyor ama ilerle diyemiyorum.

Dosya Ekleri

• IMG-20201005-WA0007.jpg
    IMG-20201005-WA0007.jpg
    103,5 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG-20201005-WA0009.jpg
    IMG-20201005-WA0009.jpg
    144 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG-20201005-WA0011.jpg
    IMG-20201005-WA0011.jpg
    125,1 KB · Görüntüleme: 81
Arkadaşlar merhaba,
Bugün yeni almış olduğum Asus x509jb-ej006 freedos laptopu kurarken uefi USB oluşturdum ve boot ayarlarından USB seçtikten sonra laptop yeniden başladığında win kurulum ekranı geliyor ve orada ilerle yapamıyorum. TouchPad çalışmıyor ve klavye de enter tuşu etkisiz kalıyor. Sebebi ne olabilir acaba, esc yaptığımda tuş çalışıyor ama ilerle diyemiyorum.
Driver olmadan klavye tanıtımında sıkıntı olmuş olabilir veya Windows yazılırken hata olmuş olabilir. Güncel Rufus sürümü ile Windows yazıp tekrar deneyebilirsiniz ya da harici mouse kullanıp Windows kurulduğunda ASUS'un sitesinden driver yüklemesi yapabilirsiniz.

Monster bilgisayarların yanında şuna benzer bir fare yolluyordu bir ara, kurulum için kullanılsın diye. Senin bilgisayarına has bir şey değil yani, güle güle kullan:).

Anladım, bende acaba öyle bir problem mi var diye düşündüm. Kafayı yemek üzereydim neyseki halloldu. Sağol hocam ilgilendiğin için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı