Windows kurmak için SSD önerisi

Bütçe
350
Daha fazla  
Başlıkta yazdığım gibi düzgün bir Windows deneyimi için 250 GB boyutunda SSD arıyorum. Şu an sistemde SanDisk SSD mevcut ama performansından hiç memnun değilim. Maksimum 300-350 TL bandında en iyi deneyimi hangi SSD ile yaşarım? M.2 destekli anakartım mevcut.

Son düzenleme:
Giriş sınıfı bile işini görür aslında Windows kuracaksın nasıl olsa fakat yukarıda önerilen Samsung'un EVO serisi bayağı iyi diye biliyorum.

Giriş sınıfı bile işini görür aslında Windows kuracaksın nasıl olsa fakat yukarıda önerilen Samsung'un EVO serisi bayağı iyi diye biliyorum.

Şu an zaten giriş seviyesi oalrak SanDisk var ama mesela bir oyunu hard Disk'den SSD'ye taşıyorum. İlk başlarda yüksek hızdan başlıyor sonra hız 20-30mb/s civarlarına düşüyor. Aynı anda Windows da kitleniyor açmak istedğim şeyler çok zor açılıyor.

Şahsen anakartında M.2 girişi varsa kullanmamak karta kötülüktür şahsi fikrim. Arkadaşlarımda M.2 var ben bilgisayarı açana kadar adamla açıp formları düzenliyor.

İşletim sistemi kuracaksanız en iyi seçenek bu gibi duruyor. Cuma gününü beklerseniz İncehesap indirimleri var. XLR8 CS3030 fiyatı ucuzlar belki. A2000'den çok daha iyi bir modeldir.

Tavsiye edilenlerden Kingston A2000 NVMe de olabilir. 360 TL gibi fiyatı var. Mantıklı hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı