Ice Tea Seftali
Hectopat
@turkkomandosu hocam ne dersiniz MP510 ile A2000 arasında.
İkisi yakın modeller ikiside işinizi görür. Garanti bakımından daha iyi olduğu için Corsair tercih ettim. Size de tavsiyem Corsair dan yana olucaktır.Kingston A2000 modelinden daha iyiyse eğer bunu da alabilirim. Amazon'da Prime ile birlikte 353 TL'ye satılıyor.
@turkkomandosu hocam ne dersiniz MP510 ile A2000 arasında.
A2000 derim. MP510 iyi değil zaten. Kontrolcüsü falan bayağı eski.
Eki Görüntüle 937702
Ben performansa bakarım. Gerek okuma yazma hızı gerekse veri yazma garantisi farkı yüzünden Corsair Force MP510 daha önde.
Ekstra olarak kontrolcü farkı çok fazla değil ikisi de TLC kontrolcü kullanıyor anladığım kadarıyla.
Ve okuma değerlerindeki 1GB fark göz ardı edilemez.
Bence iyi değil dediğiniz SSD'nin savunduğunuz SSD'den neredeyse 2 kat daha hızlı olmamasına dikkat edin.
Uygulamanın şekilli şukullu olmasi bir işe yaramıyor önemli olan işlevi.Artı ve eksileri var iki modelinde. MP510 NAND yongaları 64 katman ve Toshiba üretiyor. A2000'in NAND yongaları 96 katman ve Micron üretiyor. İkisi de 5 yıllık garanti sunuyor. Corsair SSD Toolbox'un durumu malum zaten. Okuma yazma değerleri her şey demek değildir. A2000 varken ben MP510 önermem.
Öncelikle o uygulama senelerdir doğru düzgün güncelleme bile almıyor. Corsair o uygulamanın indirme bağlantısıyla bile ilgilenmiyor. Uygulamayı indirmek için Google'a yazdığınızda 2013 yılından kalma fosil bir blog sayfası çıkıyor.Uygulamanın şekilli şukullu olması bir işe yaramıyor önemli olan işlevi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.