Windows kurmak için SSD önerisi

Bütçe
350

Hocam, WD Blue SATA M.2 olduğu için almak gereksiz. SX8200PRo kontrolcüsü daha sonradan kötü bir kontrolcüyle değiştirildi, o da pek mantıklı değil. SanDisk Ultra 3D modelinde DRAM yok. İşletim sistemi kurmak için uygun değil. En mantıklısı A2000 olur bu bütçede.

Teşekkürler herkese öneriler için. Bu modele iyice bakacağım sanırım Samsung SATA SSD'ye göre daha iyi performans alırım.

Dosya transferlerinde ve render işlerinde daha fazla performans alırsınız. Öbür türlü fark yok denecek kadar az. Almışken NVMe almak daha mantıklı tabii.

@Emirizmir hocam kullanıcı mısın? Çok önüme çıkıyor arkadaşımda kullanıyor ama onun sözüne itimat etmiyorum çok.

@Emirizmir hocam kullanıcı mısın? Çok önüme çıkıyor arkadaşımda kullanıyor ama onun sözüne itimat etmiyorum çok.
Corsair Force MP510 u şuan aktif kullanıyorum ve Windows kurulu. Açıkçası çok memnun kaldım. Hız değerleri zaten ortada. Adata ve Kingston ile arasında kalmıştım ama Corsair'in Yazma ömrünun garantisi daha uzun olduğu için tercih ettim.

Bir hocamız bahsetmişti yazılımı eskiymiş sorun yaşadınız mı? @Emirizmir teşekkür ederim yorumunuz için.
Yazılımı eski değil eski olması mümkün değil diyebilirim çünkü hala güncelleme alıyor . Zaten M.2 SSD lerde yazılım çok bir fark yaratmıyor genel olarak. Zaten uygulaması var güncellemeleri düzenli olarak kontrol edebiliyorsun.
Uygulamasının görüntüsü eski gibi ama hiç bir etkisi yok diyebilirim zaten uyulamanın tek amacı sıcaklık ve güncelleme.

Kingston A2000 modelinden daha iyiyse eğer bunu da alabilirim. Amazon'da Prime ile birlikte 353 TL'ye satılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…