Windows kurtarma ekranı geldi

Videoları izle.

Hocam videoyu izledim şimdi. Yapıcağımı söylüyorum. Windows lisansının yanında gelen USB'yi bilgisayara takacağım Boot edeceğim değil mi? Ondan sonra ürün aktivasyon kodunu yazacağım. Sonrasında disklerim çıkacak. Disklerimde Windows kurulu şimdi benim o nasıl olacak?

Hocam videoyu izledim şimdi. Yapıcağımı söylüyorum. Windows lisansının yanında gelen USB'yi bilgisayara takacağım Boot edeceğim değil mi? Ondan sonra ürün aktivasyon kodunu yazacağım. Sonrasında disklerim çıkacak. Disklerimde Windows kurulu şimdi benim o nasıl olacak?
Aktivasyon kodunu yazmayacaksın. O bölümü atla diyeceksin. Kurduktan sonra kendi kendine etkinleştircek o zaten. USB'ye windows kurduktan sonra bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra boot mode gireceksin. Ordan UEFI yazan aygıta basacaksın sonra zaten biliyorsun. Videoda söylüyorlar boot mode girmek için basman gereken harfi. Anakarta göre değişiyor.

Aktivasyon kodunu yazmayacaksın. Kurduktan sonra kendi kendine etkinleştircek o zaten. USB'ye Windows kurduktan sonra bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra Boot mode girceksin. Oradan UEFI yazan aygıta basacaksın sonra zaten biliyorsun. Videoda söylüyorlar Boot mode girmek için basman gereken harfi. Anakarta göre değişiyor.

Hocam Windows otomatik olarak SSD'ye kurulurken Windows otomatik diskteki verileri siliyor değil mi?

Hocam Windows otomatik olarak SSD'ye kurulurken Windows otomatik diskteki verileri siliyor değil mi?
Diskleri silince zaten içindeki şeyler de siliniyor diye biliyorum. İkisinde de ''yeni'' yap dersen zaten kendisi hallediyor. Sonra zaten SSD hangisiyse ona basacaksın sonra ileri diyeceksin. Dediklerimin aynısı zaten videoda, burdan düzgün anlatılmıyor.

Karatay mı meram mı oturduğunuz yer?

Hayır sürücü 1.1, 1.2, 1.3 diye şeyler oluşturuyor onları da silmesi lazım.

Meram hocam.

Diskleri silince zaten içindeki şeyler de siliniyor diye biliyorum. İkisinde de "yeni" yap dersen zaten kendisi hallediyor. Sonra zaten SSD hangisiyse ona basacaksın sonra ileri diyeceksin.

Hocam o zaman yapacağım şey şu: Windows'un verdiği USB'yi bilgisayara takıp Boot ediyorum normal olarak diskleri siliyorum ondan sonra diskleri tıklayarak yeni diyorum değil mi? Sonrada kuruyorum. @enonertetanem doğru mu hocam?

Meram hocam.

Hocam o zaman yapacağım şey şu: Windows'un verdiği USB'yi bilgisayara takıp Boot ediyorum normal olarak diskleri siliyorum ondan sonra diskleri tıklayarak yeni diyorum değil mi? Sonrada kuruyorum. @enonertetanem doğru mu hocam?
Videoyu takip edersen yanlış bir şey yapmazsın. Burda şimdi yalım yamalak talimatlar vermek istemiyorum doğrusu.
Ah Karatay olaydı 1 minibüs ile yanınıza gelirdim gerçi bu korona muhabbetini unuttum.

SSD Silince hepsi gidiyor mu?
Hayır. İşte hepsini kastettiğim HDD ve SSD dışındaki bölümleri de silsin dedim. Yanlış bir şey mi söyledim?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı