Windows EFI hatasi aliyorum. Sistemim birkaç gündür anormal çalışıyor ekran kartini falan güç geliyor ama sistem başlarken fanlar dönmüyor. Kisaca ekran kartını okumuyordu kablolarla oynadim biraz o sorunu düzelttim 2 gün sonra bu hatayi aldim simdi sistem acilmiyor. Bu hatada kalıyor sorun SSD kaynakli olabilir mi?
Not: SATA kablosunu falan cikartip farkli yerlere taktim yine düzelmedi ve garanti bitti.
Windows EFI hatasi aliyorum. Sistemim birkaç gündür anormal çalışıyor ekran kartini falan güç geliyor ama sistem başlarken fanlar dönmüyor. Kisaca ekran kartını okumuyordu kablolarla oynadim biraz o sorunu düzelttim 2 gün sonra bu hatayi aldim simdi sistem acilmiyor. Bu hatada kalıyor sorun SSD kaynakli olabilir mi?
Not: SATA kablosunu falan cikartip farkli yerlere taktim yine düzelmedi ve garanti bitti.
Kablo ve montaj vs.durumun'dan bahsettiğin için onları dikaktlice veya bilen birisine kontrol ettir.
Sonra temiz bir Win kurulumu yap. Sistemsel sorun olmuş.
Sonrasında gelişmeleri söyleyin detaylıca inceleyelim.
Kablo ve montaj vs. Durumun'dan bahsettiğin için onları dikaktlice veya bilen birisine kontrol ettir.
Sonra temiz bir Win kurulumu yap. Sistemsel sorun olmuş.
Sonrasında gelişmeleri söyleyin detaylıca inceleyelim.
Kablolamada bir sorun yok bilgisayarcıya götürdüm ekran kartı bozulmuş, ekran kartını bir sürü sistemde denedik calışmıyor görüntü vermiyor. SSD'de de format atmaya çalıştığım zaman yine ayni hatayı verdi bilgisayarci SSD'in bozuk dedi.