Windows kurulan hard disk kurulumdan sonra BIOS'a atıyor

O ayar genel tabirle LAN uzerınden boot etmek anlamına gelıyor. Diğer ihtimal onboard yani işlemcinin GPU'su ile boot etme anlamına gelıyor öyle de bir seçenek var mı bilmiyorum. Ekran kartı ile boot çelişmez. Siz ne olduğunu anladınız?

Hocam şimdi anladım. Boot from onboarddan sistem açılmaya çalışırken HDD 7200 de döndüğü için okunuyor ve sistem açılıyor. Görüntü almış bulunmaktayım şu anda.

Hocam şimdi anladım. Boot from onboarddan sistem açılmaya çalışırken HDD 7200 de döndüğü için okunuyor ve sistem açılıyor. Görüntü almış bulunmaktayım şu anda.
Hocam hangi laptopu kullanıyosunuz? Çünkü o ayarın hiçbir alakası yok sorununuzla. O ayarı kapatıp tekrar açabilir misiniz diyeceğim açılmaz belki sebep olmayalım :D Kurcalarken o ayarla başka şeylerde değiştirdiniz mi?

Hocam hangi laptopu kullanıyosunuz? Çünkü o ayarın hiçbir alakası yok sorununuzla. O ayarı kapatıp tekrar açabilir misiniz diyeceğim açılmaz belki sebep olmayalım :D Kurcalarken o ayarla başka şeylerde değiştirdiniz mi?

Secure Boot'u Custom yaptım gene BIOS'a attı sonra onboard lanı açtım ve garip bir şekilde açıldı sistem. Laptop değil sistem Ryzen 5 5600 ve RX 5500 XT 8 GB'lık.

Secure Boot'u Custom yaptım gene BIOS'a attı sonra onboard lanı açtım ve garip bir şekilde açıldı sistem. Laptop değil sistem Ryzen 5 5600 ve RX 5500 XT 8 GB'lık.
İsterseniz boot from onboardı googledan araştırıp bakabilirsiniz. Sistem açılmışken de bir bakın bu arada HDD sağlığına. Bilmiyorsanız program önerisinde bulunabilirim.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    237,1 KB · Görüntüleme: 18

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı