Windows 11'de Wi-Fi gözükmüyor

Nicolo

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarım 3 gün önce elime ulaştı Windows 11 kurulu halde gelmişti. Wi-Fi'ya bağlanmak istediğimde Wi-Fi simgesinin olmadığını gördüm. Driverlerden kaynaklı olabilir. Bu işlerden pek anlamıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım 3 gün önce elime ulaştı Windows 11 kurulu halde gelmişti. Wi-Fi'ya bağlanmak istediğimde Wi-Fi simgesinin olmadığını gördüm. Driverlerden kaynaklı olabilir. Bu işlerden pek anlamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Bilgisayar özellikleri nedir?

Bilgisayarınızı ethernet kablosuyla modeme bağlayın. Sonrasında internet gelecektir. Bunları yaptıktan sonra dosya gezginini açın ve bu bilgisayar yazan kısma sağ tıklayın. Orada yönet kısmını göreceksiniz. Bilgisayarınız windows11 olduğu için gözükmeyecektir. Sağ tıkladıktan sonra aşağıda daha fazla göster seçeneği olacak eğer oraya tıklarsanız yönet seçeneğini görebilirsiniz. Yönete bastıktan sonra sol taraftaki menüde aygıt yöneticisi olacak aygıt yöneticisine tıkladığınız zaman bütün bilgisayarınızdaki bileşenleri göreceksiniz. Ünlem işareti olanların driver'ı yüklenmemiş demektir sağ tıklayıp sürücü yükle oradan windows update'te ara kısmına basın eğer windows update sürücüleri bulamazsa manuel olarak yükleyin. Sürücülerin özelliklerini bilmiyorsanız ünlem işareti olan sürücüye sağ tıklayın ve özelikler sekmesinden öğrenin. İnternet erişiminiz ethernet kablosuyla sağlandığı için artık internete girebilirsiniz. Bileşeninizin marka ve modelini öğrendikten sonra bilgisayar markanızın sitesinden bilgisayar modelinizin bulunduğu sekmeye gidin karşınızda bütün driver'lar çıkacaktır özelliklerini öğrendiğiniz bileşenin driver'ını indirin ve aygıt yöneticisindeki manuel driver kısmından driver'ınızı yükleyin :)

Maalesef, hiç kullanmadım. Bu arada online oyunlar oynayacaksanız ethernet kablosu çektirmeniz şart gibi bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı