Windows kurulu HDD nasıl takılır ?

MaxweL

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni sistem toplayacağim. Topladığım sistem SSD'ye kurulu olucak. Elimde şu an win 7 kurulu HDD var fakat ben HDD'yi yerel disk D yapmak istiyorum. Nasıl takıcam? Kapalıyken mi takıcam yoksa PC açıkken mi ?

Kardeş ssd ve hdd'yi monte ettikten sonra tabi pc kapalı şekilde format sırasında ssd'ye windows'su yükleyeceksin ve hdd'ye ise biçimledirceksin zaten o otomatikman yerel disk d olacaktır.Aklına takılan bir konu olursa işlem sırasında bir mesaj uzağındayım:)

Kardeş ssd ve hdd'yi monte ettikten sonra tabi pc kapalı şekilde format sırasında ssd'ye windows'su yükleyeceksin ve hdd'ye ise biçimledirceksin zaten o otomatikman yerel disk d olacaktır.Aklına takılan bir konu olursa işlem sırasında bir mesaj uzağındayım:)

Teşekkür ederim.
Ben de birazdan bu konu ile ilgili bir konu açacaktım. Dizüstü bilgisayarımın HDD sinde win 10 kurulu ve yeni PC alınca nasıl aktaracağımı merak ediyordum. Peki 2.5 HDD takılır değil mi masaüstüne SATA ile?

Kardeş bilip bilmediğim ne varsa ortaya dökmüşsün teşekkür ederim. Geç yazdığım için kusura bakma uzaklastırma yemistim. Herşey için tekrardan Tesekkur ederim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı