Windows kurulum aşamasında sabit disk gözükmüyor

mrtcnmrt

Hectopat
Daha fazla  
ASUS ROG STRIX G17 G713IC-HX023 modeli FreeDOS olarak satın aldım kendim Windows 10 yüklüyeceğim. Bazı videolarda denk geldim özellikle 10. ve 11. nesil Intel işlemcilerde kurulum aşamasında sabit diskler gözükmüyor ve bunun için işlemcinin driverını da kurulum USB'sine atmak gerekiyormuş ben de böyle bir sorunla karşılaşır mıyım acaba?
Cihazda Ryzen 7 4800H işlemci mevcut.

Deneyimlemediğiniz sorunu acaba deneyimleyebilir misiniz diye mi soruyorsunuz? Müneccim olmak lazım bunun için.
Bu sorunu yaşayan kullanıcılar varsa siz de yaşayabilirsiniz, çözümünü de bulmuşsunuz zaten.

ASUS ROG STRIX G17 G713IC-HX023 modeli FreeDOS olarak satın aldım kendim Windows 10 yüklüyeceğim. Bazı videolarda denk geldim özellikle 10. ve 11. nesil Intel işlemcilerde kurulum aşamasında sabit diskler gözükmüyor ve bunun için işlemcinin driverını da kurulum USB'sine atmak gerekiyormuş ben de böyle bir sorunla karşılaşır mıyım acaba?
Cihazda Ryzen 7 4800H işlemci mevcut.

Arkadaşın da dediği gibi deneyimlemediğin bir sorunu buraya yazmak saçma değil mi? Üstelik driverları USB diske atmak zor olmamalı.

Arkadaşın da dediği gibi deneyimlemediğin bir sorunu buraya yazmak saçma değil mi? Üstelik driverları USB diske atmak zor olmamalı.
Hocam bu sorun bahsettiğim gibi intel işlemcilerde çıkıyor. Sorma sebebim daha önce ryzen işlemci kurulum yapıp aynı sorunla karşılaşan birilerinin olup olmadığını öğrenmekti. Şu an bilgisayar erişimim yok o yüzden driverları da indiremedim karşılaşan arkadaşlar varsa ona göre önlemimi almak istemiştim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı