kittyy Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 317 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #1 Kurulum aşamasında özel kurulumda diyorum SSD gözükmüyor.
Çözüm TheCombox 22 Ağustos 2024 Eğer BIOS'da görünüyorsa videodakileri yap. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Eğer BIOS'da görünüyorsa videodakileri yap. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
TheCombox Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 1.087 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Ağustos 2024 #2 Eğer BIOS'da görünüyorsa videodakileri yap. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Eğer BIOS'da görünüyorsa videodakileri yap. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS kittyy Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 317 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #3 TheCombox dedi: Eğer BIOS'da görünüyorsa videodakileri yap. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videodakini yapmak için bilgisayarı kapattım. Biosq girmek için tekrar açtığımda ekran gelmedi nedeni nedir? TheCombox dedi: Eğer BIOS'da görünüyorsa videodakileri yap. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ederim. Siz bu videoyu atmasanız yapamazdım sağ oldun. Artı 0 Eksi
TheCombox dedi: Eğer BIOS'da görünüyorsa videodakileri yap. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videodakini yapmak için bilgisayarı kapattım. Biosq girmek için tekrar açtığımda ekran gelmedi nedeni nedir? TheCombox dedi: Eğer BIOS'da görünüyorsa videodakileri yap. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ederim. Siz bu videoyu atmasanız yapamazdım sağ oldun.