Windows kurulum ekranında disk yok

Bence sizde hata var.
Bu videoda 4:20'nci saniyeden sonraki yapılanları uyguladığınızdan emin misiniz?

Hocam Windows 11 yüklesem direkt? Aynı hataları almam değil mi? Yoksa kaldırıp camndan aşağı atacağım

Hocam Windows 11 yüklesem direkt? Aynı hataları almam değil mi? Yoksa kaldırıp camndan aşağı atacağım
Alırsınız hocam, intellerde bu AMD'ye göre daha kolay, belki AMD sistemlerde de kolaydır ama benim AMD hakkında pek bir bilgim olmadığı için pek yardım edemedim size. İntellerde çok rahat bu işlem fakat neden sizde olmadı anlayamadım Belki daha bilgili kişiler size yardım edebilir.

Hocam benim anakartta yeni BIOS ile Secure Boot sorunu çözülmüş müdür araştırır mısınız ben bir şey bulamadım ona göre açacağım

Kart: Gigabyte A520M k

Hocam benim anakartta yeni BIOS ile Secure Boot sorunu çözülmüş müdür araştırır mısınız ben bir şey bulamadım ona göre açacağım

Kart: Gigabyte A520M k

Hayır bilgisayarın görüntü vermeme durumu oluyor.

Onun için farklı konu açın hocam.

Daha önceleri açmıştımda her neyse. Kalsın sistem böyle uğraşamam bununla. Win 8.1 kurup yükseltme yapılabilirse öyle yapacağım. Son 2 gündür bununla uğraşıyorum kafayı yememe ramak kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…