Alırsınız hocam, intellerde bu AMD'ye göre daha kolay, belki AMD sistemlerde de kolaydır ama benim AMD hakkında pek bir bilgim olmadığı için pek yardım edemedim size. İntellerde çok rahat bu işlem fakat neden sizde olmadı anlayamadımHocam Windows 11 yüklesem direkt? Aynı hataları almam değil mi? Yoksa kaldırıp camndan aşağı atacağım![]()
Alırsınız hocam, Intel'lerde bu AMD'ye göre daha kolay, belki AMD sistemlerde de kolaydır ama benim AMD hakkında pek bir bilgim olmadığı için pek yardım edemedim size. Intel'lerde çok rahat bu işlem fakat neden sizde olmadı anlayamadımbelki daha bilgili kişiler size yardım edebilir.
Hocam benim anakartta yeni BIOS ile Secure Boot sorunu çözülmüş müdür araştırır mısınız ben bir şey bulamadım ona göre açacağım
Kart: Gigabyte A520M k
Gigabyte A520M-K Secure Boot açma
Merhaba - Prime A520M-K anakartım mevcut yeni aldım. Ekran kartı RTX 3050 - Ryzen 5 5500 işelmci. Güncelleme yaptım. Olmuyor BIOS güncelleme yapıyorum olmuyor. AIDA64 uygulamasını indirdim. Secure Boot etkin değil diyor. BIOS'tan degişmiyor. BIOS güncelleme almıyor son sürüm eski sürüm olmuyor.www.technopat.net
Onun için farklı konu açın hocam.Hayır bilgisayarın görüntü vermeme durumu oluyor.
Onun için farklı konu açın hocam.
Bunu ZIP'ten çıkartıp X64 klasörü içindeki inf dosyasını dener misiniz? O olmazsa legacy olanı deneyin.
Başka önerebileceğim çözüm yolu yok maalesef.
Hemen deneyeceğim.
Hemen deneyeceğim.
Olursa haber vermemi ister misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.