Windows Kurulum USB'si Boot Menüde Görünmüyor

Selim Güngör

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Dosya kurtarmak için WinToUSB ile Flash Belleğe Windows yükledim, ardından belleğimi bilgisayara taktığım zaman bilgisayarım belleği görmüyor, ama disk yönetiminde görebiliyorum. Ayrıca aygıt bazen görünüyor bazen görünmüyor. Biçimlendirmeyi denediğim zaman farklı hatalar aldım, CMD'den DISKPART ile formatlamaya çalıştığım zaman hata verdi ve ben de manuel olarak içindeki Windows dosyalarını sildim Disk Yönetiminden de denedim, yine benzer hatalar aldım, buna dair görselleri de paylaşıyorum. Buna ek olarak Disk Yönetiminde gözüken belleğe yeni birim oluştur dediğim zaman da sistem belirtilen dosyayı bulamıyor hatası ile karşılaşıyorum. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim, bu durum fazlası ile bunalttığı için kendimi ifade etmekte güçlük çekiyorum, keyifli bir gün geçirmeniz dileği ile.

Adsız.jpg
2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aynısını yaşıyorum.
Bu program ile nasıl USB formatlanıyor.
1.PNG
2.png

Disk 5 benim USB bellek. En baştaki disk 5 yazan kısımda sağ tıkla > delete all partitions
Bu kısımda istersen diski MBR - GPT dönüşümüde yapabilirsin.
Sonrasında alttaki gibi olacak.
3.PNG

Unallocated yazan kısma sağ tıklayıp create diyeceksin. Sonrası sana kalmış. tek parça birkaç parça yada ntfs fat32 vs istediğin şekilde seç. Son olarak programın sol üstündeki apply butonuna tıkla.
Aynısını yaşıyorum.
Bu program ile nasıl USB formatlanıyor.
1.PNG
2.png

Disk 5 benim USB bellek. En baştaki disk 5 yazan kısımda sağ tıkla > delete all partitions
3.PNG

Unallocated yazan kısma sağ tıklayıp create diyeceksin. Sonrası sana kalmış. tek parça birkaç parça yada ntfs fat32 vs istediğin şekilde seç. Son olarak programın sol üstündeki apply butonuna tıkla.

Çözüm
Teşekkür ederim hocam deneyip sonuçları paylaşacağım.
Eki Görüntüle 423412Eki Görüntüle 423413
Eki Görüntüle 423414

Maalesef hocam bu yöntem de çözüm olmadı ama yardımlarınız için sağ olun :)
Eki Görüntüle 423412Eki Görüntüle 423413
Eki Görüntüle 423414

hocam bir kaç gün sonra tekrar denedim ve bu sefer fat32 seçtim düzeldi sorunum çok teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı