Merhaba dostlarım, yenı sistem topladım BIOS'da harddiski ve SSD'yi görüyor, tamam güzel ama sistem yeni oldugu ıcın işletim sistemi yüklerken harddısklerı gormuyor. USB'yı goruyor ve BIOS'da harddiski ve SSD'mi görüyor, ama sadece işletim sistemi yüklerken gormuyor. Sebep ne olabilir? Her işletim sistemini denedım sorun aynı. Lütfen yardım edın.
Merhaba dostlarım, yenı sistem topladım BIOS'da harddiski ve SSD'yi görüyor, tamam güzel ama sistem yeni oldugu ıcın işletim sistemi yüklerken harddısklerı gormuyor. USB'yı goruyor ve BIOS'da harddiski ve SSD'mi görüyor, ama sadece işletim sistemi yüklerken gormuyor. Sebep ne olabilir? Her işletim sistemini denedım sorun aynı. Lütfen yardım edın.
Windows 10 mu kurdunuz mu? Eğer kurduysanız başlat tuşuna sağ tıklayarak disk yönetimini açınız. En altta büyük ihtimal sabit diskiniz vardır boyutundan da anlarsınız zaten. Sabit diskin üstüne çift tıklayın (tam olarak hatırlamıyorum) çıkan ekranı next next next deyip tamamlayın. İşlem tamamlanınca diskinizin geldiğini görebilirsiniz.
Hocam yorumlarınız için teşekkür ederim kuralları okumamısım yazım hatası yapmıstım 1günlük yazma yetkim yoktu sorunum cözüldü hocam windows 10 kurarak halletım format atarken hdd ve ssd goruyor format işlemi bittikten sonra bilgisayarım klasorunde ssd görünmüyor sorun ne olabilir acaba hocam