Windows Kurulumda HDD'yi Görmüyor

maribro124

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlarım, yenı sistem topladım BIOS'da harddiski ve SSD'yi görüyor, tamam güzel ama sistem yeni oldugu ıcın işletim sistemi yüklerken harddısklerı gormuyor. USB'yı goruyor ve BIOS'da harddiski ve SSD'mi görüyor, ama sadece işletim sistemi yüklerken gormuyor. Sebep ne olabilir? Her işletim sistemini denedım sorun aynı. Lütfen yardım edın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlarım, yenı sistem topladım BIOS'da harddiski ve SSD'yi görüyor, tamam güzel ama sistem yeni oldugu ıcın işletim sistemi yüklerken harddısklerı gormuyor. USB'yı goruyor ve BIOS'da harddiski ve SSD'mi görüyor, ama sadece işletim sistemi yüklerken gormuyor. Sebep ne olabilir? Her işletim sistemini denedım sorun aynı. Lütfen yardım edın.
Windows 10 mu kurdunuz mu? Eğer kurduysanız başlat tuşuna sağ tıklayarak disk yönetimini açınız. En altta büyük ihtimal sabit diskiniz vardır boyutundan da anlarsınız zaten. Sabit diskin üstüne çift tıklayın (tam olarak hatırlamıyorum) çıkan ekranı next next next deyip tamamlayın. İşlem tamamlanınca diskinizin geldiğini görebilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam yorumlarınız için teşekkür ederim kuralları okumamısım yazım hatası yapmıstım 1günlük yazma yetkim yoktu sorunum cözüldü hocam windows 10 kurarak halletım format atarken hdd ve ssd goruyor format işlemi bittikten sonra bilgisayarım klasorunde ssd görünmüyor sorun ne olabilir acaba hocam

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı