Windows kurulumda NVMe SSD gözükmüyor

MRX1R

Hectopat
Daha fazla  
Az önce NVMe SSD taktım ve UEFI Windows kurulumunda NVMe SSD gözükmüyor yalnızca 860 EVO gözüküyor, nasıl çözebilirim? MSI B550M VD.

Dosya Ekleri

• CFC1756C-14FE-4EFC-AEDA-6317FC738377.jpeg
    CFC1756C-14FE-4EFC-AEDA-6317FC738377.jpeg
    207,2 KB · Görüntüleme: 113
Windows kurulumunda gözükmüyor dedim arkadaşım bios değil

Sadece Samsung sürücüsü bulunmakta.
Gözümden kaçmış, pardon. Geçen günlerde Technopat bir video paylaşmıştı, freedos dizüstülerde SSD gözükmediği durumlarda indirilmesi gereken sürücüye dair. Belki çözebilir sorununuzu.

Edit: Video;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gözümden kaçmış, pardon. Geçen günlerde Technopat bir video paylaşmıştı, freedos dizüstülerde SSD gözükmediği durumlarda indirilmesi gereken sürücüye dair. Belki çözebilir sorununuzu.

Edit: Video;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Intel sürücüsü ile problemi çözmüşlerdi maalesef ki Amd kullanıyorum, teşekkürler

Arkadaşlar, yanlışım varsa düzeltin ama ikisi de görünmüyor mu işte? Sürücü 0 bir disk, Sürücü 1 başka bir disk. İkisi de 500 GB olduğu için hangisinin hangisi olduğu belli olmuyor sadece. 860 EVO'yu çıkarın sistemden, kurulum ekranına tekrar gelin. Sadece SN570 görünmeli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı