M Memogamm Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 21 4 Mart 2021 #1 Merhaba. Yeni bir PC topladım, Hi Level 120 GB SSD var. PC'ye Windows yüklemeye çalışıyorum ama PC SSD'yi görmüyor, neden olabiilir? Buldum nedenini
Merhaba. Yeni bir PC topladım, Hi Level 120 GB SSD var. PC'ye Windows yüklemeye çalışıyorum ama PC SSD'yi görmüyor, neden olabiilir? Buldum nedenini
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 4 Mart 2021 #2 O SSD değiştir. Berbat ötesi. Başka bir cihazda görüyor mu? Artı -2 Eksi
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 4 Mart 2021 #3 Memogamm dedi: Merhaba. Yeni bir PC topladım, hi Level 120 GB SSD var. PC'ye Windows yüklemeye çalışıyorum ama PC SSD'yi görmüyor, neden olabiilir? Genişletmek için tıkla... BIOS üzerinden disk görünüyorsa ama yüklenmiyorsa yüksek ihtimalle disk dinamiktir. Biraz uğraştırır sizi. Artı 0 Eksi
Memogamm dedi: Merhaba. Yeni bir PC topladım, hi Level 120 GB SSD var. PC'ye Windows yüklemeye çalışıyorum ama PC SSD'yi görmüyor, neden olabiilir? Genişletmek için tıkla... BIOS üzerinden disk görünüyorsa ama yüklenmiyorsa yüksek ihtimalle disk dinamiktir. Biraz uğraştırır sizi.
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 4 Mart 2021 #4 Çözümü belirtiniz. Artı 0 Eksi
326001 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.932 Makaleler 4 Çözümler 101 4 Mart 2021 #5 Memogamm dedi: Merhaba. Yeni bir PC topladım, Hi Level 120 GB SSD var. PC'ye Windows yüklemeye çalışıyorum ama PC SSD'yi görmüyor, neden olabiilir? Buldum nedenini Genişletmek için tıkla... Buldum nedenini yazacağına, nedeni yazsan ve aynı sorunu yaşayanlar çözse nasıl olur? Artı 0 Eksi
Memogamm dedi: Merhaba. Yeni bir PC topladım, Hi Level 120 GB SSD var. PC'ye Windows yüklemeye çalışıyorum ama PC SSD'yi görmüyor, neden olabiilir? Buldum nedenini Genişletmek için tıkla... Buldum nedenini yazacağına, nedeni yazsan ve aynı sorunu yaşayanlar çözse nasıl olur?
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #6 326001 dedi: Buldum nedenini yazacağına, nedeni yazsan ve aynı sorunu yaşayanlar çözse nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Bu güzel düşünce için teşekkür ederim. Bu sorunu yaşayıp bu forumu okuyacaklar için. Artı 0 Eksi
326001 dedi: Buldum nedenini yazacağına, nedeni yazsan ve aynı sorunu yaşayanlar çözse nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Bu güzel düşünce için teşekkür ederim. Bu sorunu yaşayıp bu forumu okuyacaklar için.
KS KS M Memogamm Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 21 7 Mart 2021 #7 326001 dedi: Buldum nedenini yazacağına, nedeni yazsan ve aynı sorunu yaşayanlar çözse nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın aklıma gelmedi ama benim dikkatsizliğim ssd nin psu güç girişini tam takamamışım tekrar bakınca anladım Artı 0 Eksi
326001 dedi: Buldum nedenini yazacağına, nedeni yazsan ve aynı sorunu yaşayanlar çözse nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın aklıma gelmedi ama benim dikkatsizliğim ssd nin psu güç girişini tam takamamışım tekrar bakınca anladım