KaanCeylan
Femtopat
Sizin gibi benzer sorunu yaşayan bir kişi daha vardı ASUS desteğe başvurarak gerekli bir sürücüyü USB'sine atarak kurulumda sürücü yükleden o sürücüyü yükleyerek sorununu çözmüş.
Donanım arızası değildir muhtemelen Sizin'de çözümünüzün aynı olması lazım.
Çözüldü: Windows 10 kurulum ekranında disk görünmüyor
Merhabalar dün laptop almıştım bugün elime ulaştı ve USB ile kuruluma geçtim ancak kurulum ekranında Windows'u nereye yüklemek istiyorsunuz kısmında hiçbir disk görünmüyor. Bunu nasıl çözebilirim? NOT: BIOS ekranında SSD görünüyor.www.technopat.net
Bunu bir deneyin.
Sistemin tam ürün kodunu yazarsanız belki sizin yerinize gerekli sürücüyü bulabilirim.
Hocam merhaba hemen atıyim size
Fujitsu lifebook u554 laptop SSD de Acer sa100Hocam merhaba hemen atıyim size
Fujitsu lifebook u554 laptop SSD de Acer sa100Hocam merhaba hemen atıyim size
Sizin gibi benzer sorunu yaşayan bir kişi daha vardı ASUS desteğe başvurarak gerekli bir sürücüyü USB'sine atarak kurulumda sürücü yükleden o sürücüyü yükleyerek sorununu çözmüş.
Donanım arızası değildir muhtemelen Sizin'de çözümünüzün aynı olması lazım.
Çözüldü: Windows 10 kurulum ekranında disk görünmüyor
Merhabalar dün laptop almıştım bugün elime ulaştı ve USB ile kuruluma geçtim ancak kurulum ekranında Windows'u nereye yüklemek istiyorsunuz kısmında hiçbir disk görünmüyor. Bunu nasıl çözebilirim? NOT: BIOS ekranında SSD görünüyor.www.technopat.net
Bunu bir deneyin.
Sistemin tam ürün kodunu yazarsanız belki sizin yerinize gerekli sürücüyü bulabilirim.
Hocam bekliyorum sizleri olmazsa iade edeceğim SSD yi