Windows UEFI kurulumda SSD'yi görmüyor

Sizin gibi benzer sorunu yaşayan bir kişi daha vardı ASUS desteğe başvurarak gerekli bir sürücüyü USB'sine atarak kurulumda sürücü yükleden o sürücüyü yükleyerek sorununu çözmüş.

Donanım arızası değildir muhtemelen Sizin'de çözümünüzün aynı olması lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu bir deneyin.

Sistemin tam ürün kodunu yazarsanız belki sizin yerinize gerekli sürücüyü bulabilirim.

Hocam merhaba hemen atıyim size
Fujitsu lifebook u554 laptop SSD de Acer sa100
Fujitsu lifebook u554 laptop SSD de Acer sa100
Sizin gibi benzer sorunu yaşayan bir kişi daha vardı ASUS desteğe başvurarak gerekli bir sürücüyü USB'sine atarak kurulumda sürücü yükleden o sürücüyü yükleyerek sorununu çözmüş.

Donanım arızası değildir muhtemelen Sizin'de çözümünüzün aynı olması lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu bir deneyin.

Sistemin tam ürün kodunu yazarsanız belki sizin yerinize gerekli sürücüyü bulabilirim.

Hocam bekliyorum sizleri olmazsa iade edeceğim SSD yi

Uyumlu olanı bulmamız lazım.

Fujitsu Servis | Fujitsu Laptop Servisi | Fujitsu Servisi belki buradan uyumlu olanı alabilirsiniz teknik destekdeki elemanlar durumu anlayıp size en uyumlusunu verir ben aramaya devam edeceğim.

Teşekkür ederim bende bir destek ekibine ulaşmayı deneyeceğim.
Uyumlu olanı bulmamız lazım.

Fujitsu Servis | Fujitsu Laptop Servisi | Fujitsu Servisi belki buradan uyumlu olanı alabilirsiniz teknik destekdeki elemanlar durumu anlayıp size en uyumlusunu verir ben aramaya devam edeceğim.

Şu an WhatsApp destek ekibine yazdım yarın cevap verirler diye düşünüyorum.

Tabi ki verdikleri anda paylaşacağım. :)

Sanırım buldum bunu indirip bir deneyin olma ihtimali var.

Videodaki gibi deneyin.

Olmazsa bunu deneyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı