Windows Kurulumu Boot Etmeme Sorunu

mezzaluna

Megapat
Daha fazla  
Windows 10 kurulumu yapmak için 16 GB'lık Flash Belleğe Rufus yazılımı yardımıyla Windows 10 ISO dosyasını kopyaladım.
Daha sonra bilgisayarı yeniden başlattım. F11 tuşuyla Boot menüsüne geçtim 'UEFI: SanDisk Partition 1' seçeneğine tıklıyorum ama ekran kararıp geri geliyor Windows kurulumu başlamıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anakartım: MSI B450M PRO M.2-V2
İşlemcim: AMD Ryzen 5 2600

Bu Boot sorununu nasıl aşabilirim? BIOS'tan görmek istediğiniz bir ayar varsa çekip atabilirim.

Windows 10 kurulumu yapmak için 16 GB'lık Flash Belleğe Rufus yazılımı yardımıyla Windows 10 ISO dosyasını kopyaladım.
Daha sonra bilgisayarı yeniden başlattım. F11 tuşuyla Boot menüsüne geçtim 'UEFI: SanDisk Partition 1' seçeneğine tıklıyorum ama ekran kararıp geri geliyor Windows kurulumu başlamıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anakartım: MSI B450M PRO M.2-V2
İşlemcim: AMD Ryzen 5 2600

Bu Boot sorununu nasıl aşabilirim? BIOS'tan görmek istediğiniz bir ayar varsa çekip atabilirim.

Rufus ile GPT olarak flashbellege yazdirin MBR seçili olmasın.

Önceki anakartımla bu ISO dosyası üzerinden Windows kurmuştum bir sorun çıkarmamıştı muhtemelen sorun anakartımla ilgili ama dediğinizi deneyip dönüş yapacağım.

Alakası yok Uefi kurulum medyası legacyde legacy kurulum medyası uefide boot etmez sorun bu.

Önceki anakartımla bu ISO dosyası üzerinden Windows kurmuştum bir sorun çıkarmamıştı muhtemelen sorun anakartımla ilgili ama dediğinizi deneyip dönüş yapacağım.
O zaman Rufus kısmında hata yaptınız dosyayı tekrar yazdırın herşeyi dikkatli yapın.

Rufus kullanmadan Windows'un kendi sitesinden direk Flash Belleğe yazdırma seçeneğini kullandım ve sorunsuz bir şekilde yüklendi teşekkürler yardımlar için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı