"Silinemedi" hatası alıyorum.
Windows tuşuna tıkla ayarlara gir. Ayarlardan temalara gir aşağıdan uygulama simgelerine tıkla bilgisayar butonunu tikle tamam de çık. Ana menüye bilgisayar simgesi çıkacak. Ona sağ tıkla yonet de. Ordan disk yonetimine gel. Ayrilmamis alan olacak ona sağ tikla yeni birim sonra hepsine devam de. Gelecektir.Arkadaşlar, tekrardan sorum olacak açtım. Bilgisayarı fakat D diski gözükmüyor, ne yapmalıyım?
Çözüldü: HDD harf atama
Merhabalar. Benim sistemde 2 tane SSD var birisini eski sistemimden çıkartıp yenisine taktım, diğerini de sistemi toplarken aldım. Birisi 'C' diğer 'D' harfinde. C olan 250 diğeri 500 GB ancak yer kalmadı ve doldu. Ben 2 TB HDD aldım onu E harfine atamak zorunda kaldım anca 'C' ve 'D' yerel disk...www.technopat.net
Hocam biraz daha aşağı inin. Disk Yönetimi diye bir şey anlatıyor konudaki arkadaş, onu yapacaksınız.Sadece C gözüküyor, D yok.
Başka konudan alıntı yapmış. Doğrudan konu hakkinda fikri oldugunu sanmiyorum.
Windows tuşuna tıkla ayarlara gir. Ayarlardan temalara gir aşağıdan uygulama simgelerine tıkla bilgisayar butonunu tikle tamam de çık. Ana menüye bilgisayar simgesi çıkacak. Ona sağ tıkla yonet de. Oradan disk yonetimine gel. Ayrilmamis alan olacak ona sağ tikla yeni birim sonra hepsine devam de. Gelecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.