Windows kurulumunda disk biçimlendirilmezse ne olur?

saHran

Hectopat
Yer
Ankara
Merhaba Windows 8.1 kuruyorum ancak yükselt dediğimde olmadığı için Özel seçeneğini seçtim.
Bu ekranda diskleri biçimlendirmezsem ne olur? Windows'u eski Windows üstüne mi kurar yoksa bir diskte 2 tane mi Windows olur?
Bir de biçimlendirmem gerekirse indirilenlerdeki, masaüstümdeki, belglerdeki, Office programlarında kaydettiğim şeyler silinir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 tane Windows olur başta sana sorar hangi Windows'u başlatmak istersin diye bence yapma yedeğini al çünkü bilgisayarın performansını bayağı bir düşürüyor.

Disk 2'deki bütün veriler silinir ve Windows 8.1 kurulur. Biçimlendir demeseniz de.

2 tane Windows olur başta sana sorar hangi Windows'u başlatmak istersin diye bence yapma yedeğini al çünkü bilgisayarın performansını bayağı bir düşürüyor.

Disk 2 biçimlendirsem 3 kalsa ne olur 3 de resimler var sadece onemli.

1 tane de oyun var.

Disk 2 biçimlendirsem 3 kalsa ne olur
Olur hocam.

Diski biçimlendirmeden direkt kurarsanız eski Windows'un yedeğini alır. C diskinde Windows.old adında bir klasör oluşturur. Bence disk 2'ye sil deyip devam edin.

Son düzenleme:
Olur hocam.

Diski biçimlendirmeden direkt kurarsanız eski Windows'un yedeğini alır. C diskinde Windows.old adında bir klasör oluşturur. Bence disk 2'ye sil deyip devam edin.

Disk 2'yi biçimlendirdim kurdum 3'ü biçimlendirmedim şu an bir sorun görünmüyor gayet iyi kullanıyorum sürücüleri kurdum programlar kaldı bir tek.

Disk 2'yi biçimlendirdim kurdum 3'ü biçimlendirmedim şu an bir sorun görünmüyor gayet iyi kullanıyorum sürücüleri kurdum programlar kaldı bir tek.
Tebrikler hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…