Burada BIOS seçeneği çıkmıyor.Zararlı engellemiş olabilir. Kaspersky Rescue Disk ile tarama yapın.
![]()
Kaspersky Rescue Disk Kullanım Rehberi
Kaspersky Rescue Diskâi kullanarak bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları nasıl kaldırabileceÄinizi bu rehberimizde anlatıyoruz. Kaspersky Rescue Disk,www.technopat.net
Sorun yok, UEFI zaten. Yazdırma işlemlerine başlayın.Burada BIOS seçeneği çıkmıyor.
Şu anda ise böyle birşey çıktıSorun yok, UEFI zaten. Yazdırma işlemlerine başlayın.
Hala aynı sorunu yaşıyorum.Sistemi yeniden başlattım ve kilidi açtım, daha sonrasında bilgisayarı kapattım ve 30sn bekledim.Tekrar buraya girdim ve tekrar aynı sonuç.Cihazınız tam olarak kapatılmamış ve OS aktif. Sistemi yeniden başlatıp Windows'u açın, başlat menüsünden tekrar yeniden başlata basın. Ardından sistemi tamamen kapatın ve tekrar Rescue Disk adımlarını deneyin.
Kapatmadan deneyin o halde, sistemi yeniden başlattıktan hemen sonra girin Rescue Disk'e.Hala aynı sorunu yaşıyorum.Sistemi yeniden başlattım ve kilidi açtım, daha sonrasında bilgisayarı kapattım ve 30sn bekledim.Tekrar buraya girdim ve tekrar aynı sonuç.
Evet şuan oldu ve taramayı yukarıdaki makaleye göre başlattım.Teşekkür ederim.Kapatmadan deneyin o halde, sistemi yeniden başlattıktan hemen sonra girin Rescue Disk'e.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.