Highbornlas
Kilopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- RAM
- Corsair Vengeance RGB DDR5 RAM 32 GB (2x16 GB) 7200MHz CL34.
- SSD veya HDD modeli
- Kingston Fury renegate 2TB PCI-e gen 4.0 NVMe M.2
- Ekran kartı
- MSI VGA GeForce RTX 4070 Ti Ventus.
- Anakart
- ASUS TUF Gaming B760-Plus Wi-Fi Intel B760
- İşlemci
- Intel 14600KF
Merhaba.
Öncelikle konu ile ilgili araştırmayı yaptım. Başka başlıklarda var, araştır denilmezse sevinirim.
İlk çözüm olan VMD'yi disable yaptım gözükmedi.
İkinci çözüm olan rts driverlarını indirip yaptım yine cihaz sürücüsü bulunamadı hatası verdi. Burada denediğim driverlar;
Anakartın sitesindeki: TUF GAMING B760-PLUS WIFI|Anakart|ASUS Türkiye
Intel'in sitesindeki: Intel® Rapid Storage Technology Driver Installation Software with Intel® Optane™ Memory (11th up to 13th Gen Platforms)
Intel'in sitesinde Rts'lerin 11-13 nesil arası olduğu yazıyor ancak ne kadar araştırdıysam 14. nesil için olanını bulamadığım için mecburen bunlarla denemek zorunda kaldım. Not olarak en gücel BIOS Update'i de yapıldı.
Öncelikle konu ile ilgili araştırmayı yaptım. Başka başlıklarda var, araştır denilmezse sevinirim.
İlk çözüm olan VMD'yi disable yaptım gözükmedi.
İkinci çözüm olan rts driverlarını indirip yaptım yine cihaz sürücüsü bulunamadı hatası verdi. Burada denediğim driverlar;
Anakartın sitesindeki: TUF GAMING B760-PLUS WIFI|Anakart|ASUS Türkiye
Intel'in sitesindeki: Intel® Rapid Storage Technology Driver Installation Software with Intel® Optane™ Memory (11th up to 13th Gen Platforms)
Intel'in sitesinde Rts'lerin 11-13 nesil arası olduğu yazıyor ancak ne kadar araştırdıysam 14. nesil için olanını bulamadığım için mecburen bunlarla denemek zorunda kaldım. Not olarak en gücel BIOS Update'i de yapıldı.
Son düzenleyen: Moderatör: