EnesArmagan@
Hectopat
Daha fazla
Merhaba, öncelikle sorunumu anlatayım. Dün internette gezinirken notebook bir an kasmaya başladı ve sonrasında sistemi yeniden başlattığım zaman Windows sistem onarımı ekranı ve sonra ise siyah ekran geldi. Bundan sonra bilgisayar uzun süre bekleme rağmen açılmadı ve sadece mouseun sembolünü gezdirebiliyorum. Bilgisayar açılmayınca USB ile UEFI Windows 8.1 kurulumu yapmaya çalıştım ama kurulum başlatıyor ekranında 2 saat bekliyor, sonra diğer ekran geliyor, sonrasında sürücü seçiminde 2 saat bekliyor, sonunda mouse ekranı gelince diski biçimlendiriyorum, orada yine uzun süre bekliyorum. Sonra kurmayı denediğimde Windows kur geçici kurulum dosyalarını depolayacak yer bulamıyor gibi hatalar aldım. Sizce sorun donanımsal mı?
@MF
@Recep Baltaş
Windowsu kurdum şimdide bu ekran geldi.
Windows 10 u kuruyorum herşey ilerliyor daha sonra hata alıyorum harddiskin bozulma ihtimaline karşı free dos için bad sectör tespiti sağlayan uygulamalar kullandım hdat veya seatools gibi fakat diski ya algılamadı ya da hata verdi. Kısıtlı zamanım var bilgisayar işini çözmem gerekiyor. Sorun sizce hdd mi ? @Recep Baltaş @Ali Güngör @MF
Bu arada hdd markası seagate barracuda
Sürücü seçimi ekranında windows bu diske yüklenemez disk bir süre sonra bozulabilir yazısı çıkıyor.
@MF
@Recep Baltaş
Windowsu kurdum şimdide bu ekran geldi.
Windows 10 u kuruyorum herşey ilerliyor daha sonra hata alıyorum harddiskin bozulma ihtimaline karşı free dos için bad sectör tespiti sağlayan uygulamalar kullandım hdat veya seatools gibi fakat diski ya algılamadı ya da hata verdi. Kısıtlı zamanım var bilgisayar işini çözmem gerekiyor. Sorun sizce hdd mi ? @Recep Baltaş @Ali Güngör @MF
Bu arada hdd markası seagate barracuda
Sürücü seçimi ekranında windows bu diske yüklenemez disk bir süre sonra bozulabilir yazısı çıkıyor.
Son düzenleme: