L Leoon Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 536 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #1 Merhaba, USB'ye format kurdum eski PC'ye format atmak için taktım ama bir kısımda takılı kaldım. Galiba HDD gorunmuyor anlamadım. Burası tam olarak ne demek oluyor? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2022
Merhaba, USB'ye format kurdum eski PC'ye format atmak için taktım ama bir kısımda takılı kaldım. Galiba HDD gorunmuyor anlamadım. Burası tam olarak ne demek oluyor?
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.637 Makaleler 54 Çözümler 412 Yer Osmaniye, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2022 #2 Bu video işinize yarayabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu video işinize yarayabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Berkay Keleş Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 234 Çözümler 1 13 Haziran 2022 #3 Leoon dedi: Merhaba, USB'ye format kurdum eski PC'ye format atmak için taktım ama bir kısımda takılı kaldım. Galiba HDD gorunmuyor anlamadım. Eki Görüntüle 1418569 Burası tam olarak ne demek oluyor? Genişletmek için tıkla... İçerisinde Windows'un yüklü olduğu flash bellek sanırsam takılı değil şu anda. Artı 0 Eksi
Leoon dedi: Merhaba, USB'ye format kurdum eski PC'ye format atmak için taktım ama bir kısımda takılı kaldım. Galiba HDD gorunmuyor anlamadım. Eki Görüntüle 1418569 Burası tam olarak ne demek oluyor? Genişletmek için tıkla... İçerisinde Windows'un yüklü olduğu flash bellek sanırsam takılı değil şu anda.
KS KS L Leoon Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 536 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #4 Berkay Keleş dedi: İçerisinde Windows'un yüklü olduğu flash bellek sanırsam takılı değil şu anda. Genişletmek için tıkla... takılı olmasa o kısma nasıl gelelim Prime777 dedi: Bu video işinize yarayabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı maalesef. Son düzenleme: 13 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
Berkay Keleş dedi: İçerisinde Windows'un yüklü olduğu flash bellek sanırsam takılı değil şu anda. Genişletmek için tıkla... takılı olmasa o kısma nasıl gelelim Prime777 dedi: Bu video işinize yarayabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı maalesef.