Merhaba Windows 10 Pro kullanıyorum. Bir video da gördüğüm kadarıyla CMD komutları ile Windows'u etkinleştiriyordu ben de denedim ve Windows etkinleştirildi. Fakat "Windows etkinleştirme" kısmına baktığımız zaman "etkinleştirme" kısmında bu yazı yazıyor. İleri zamanlarda herhangi bir sorun çıkarır mı? Bir ay sonra maaşım yatacak ve ucuza Windows 10 Pro almak istiyorum güvenilir kaynaklar sunarsanız minettar olurum şimdiden teşekkürler...
Kısaca KMS tanımı KMS sunucu istemci yapısıyla çalışan ve birden fazla bilgisayarı lisanslamaya yarayan bir sistemdir. KMS ile lisanslama işlemi yapılırken, lisanslama işlemi yapılan bilgisayar doğrudan Microsoft ile bağlantı kurmaz. KMS sunucusu olarak görev yapan bilgisayar tarafından...
www.technopat.net
Güvenilir Windows Lisans anahtarı satın almak için:
Kısaca KMS tanımı KMS sunucu istemci yapısıyla çalışan ve birden fazla bilgisayarı lisanslamaya yarayan bir sistemdir. KMS ile lisanslama işlemi yapılırken, lisanslama işlemi yapılan bilgisayar doğrudan Microsoft ile bağlantı kurmaz. KMS sunucusu olarak görev yapan bilgisayar tarafından...
www.technopat.net
Güvenilir Windows Lisans anahtarı satın almak için: