Windows lisansı yenilemezsek ne olur?

*!!NIGHT!!*

Kilopat
Daha fazla  
Windows 10 lisansını yenilemezsem bilgisayar açılır mı? Oyunları performans düşüklüğü yaşamadan oynayabilir miyim? Eğer bilgisayar açılabiliyorsa ne gibi özellikler değişir?

Profesyonel kullanımlarda bazı özelliklere kısıtlama getiriliyor. Günlük kullanımı ve oyun oynamanızı etkileyecek herhangi bir şeyde sorun yaşanmıyor.

"Windows'u etkinleştir." diye bir ibare çıkıyordu sağ altta. Benim deneyimimde bazı oyunlarda VSync'i açıyordu ve input lag olmasını sağlıyordu. Bu yüzden FPS oyunlarında sıkıntı çektim.

Uzun yıllar kullanabilirsiniz. Temel özellikleri asla kesinti yaşamaz. Enterprise adı verilen profesyonel özelliklere erişilmez. Mesela ağ kurmakla ilişkili birtakım özelliklerin etkinleştirme zorunlu geldiğini fark edersin. Eğer pro sürümü yüklüyse. Bunun yanında kişiselleştirme özellikleri kapalı kalır. Ayrıca sinir bozucu etkinleştirme anımsatan bildirimler de cabası. Ama bu süreçte bilgisayarı oyunları kullanmanı engelleyen hiçbir yaptırımla karşılaşmazsın.

Windows'un bir kaç özelliğini kullanamıyorsun bildiğim kadarıyla mesela masaüstü arkaplan fotoğrafını falan değiştiremiyorsun bilgisayara bildirim yağmuru geliyor yani rahatsız ediyor seni.

ePttAvm'den 12 liraya almıştım ben "Retail Key" adı altındaki ürünlerdne bir tanesini al aktifleştir.

Peki herhangi bir bilgisayarcı kaç paraya yapar ?
Ya da internette güvenilir bir site var mı ? Ama pahalı bir şey alamam tabi.

Bu cümlenin 10cm yukarısında bir cümle daha var onu okumadan geçtin sanırım. Orada yazdım.

ePttAvm kargo ile mi gönderiyor yoksa e mail den mi ?

En geç 15 dakika içinde siteye kayıt olduğun E posta adresine E mail olarak geliyor. İş günü içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…