Arkadaşlar ben jetlisans ya da sağlamlisans'dan Windows 10 Pro key almayı düşünüyorum ama şöyle bir sorum var ben bu keyi etkinleştirirsem bilgisayara virüs girer mi?
Hocam ama Microsoft korsan veya 3.kişilerden almayın aksi takdirde virüs gibi şeyler yersiniz demişti?Hayır girmez.
Hocam adamların çıkıp *Ucuza key görüyorsanız sıkıntı yoktur. Alabilirsiniz gönül rahatlığıyla* demesini mi bekliyorsunuz? Kimse lisansa 3000 tl vermiyor merak etmeyin bir şey olmaz.Hocam ama Microsoft korsan veya 3.kişilerden almayın aksi takdirde virüs gibi şeyler yersiniz demişti?
Windows yazılımını kendi resmi sitesinden indiriyorsunuz bundan dolayı sorun yok.Hocam ama Microsoft korsan veya 3.kişilerden almayın aksi takdirde virüs gibi şeyler yersiniz demişti?
Evet. Retail channel ibaresi görüyorsanız Retail keydir.Eki Görüntüle 1707410arkadaşlar aldım böyle dedi. Retail key mi bu?
Hocam keyin kalıcı olup olmadığına nereden bakacağım?Evet. Retail channel ibaresi görüyorsanız Retail keydir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.