Windows lisanslı laptop iadesi yapılabilir mi?

Altlos

Femtopat
Daha fazla  
GarajOnline'dan aldığım laptopu 06.05.2023 tarihinde teslim aldım. Ürün Windows 11 lisanlı olarak geldi kendi e-postamı girerek laptopu açtım.
1. olarak laptopu ilk aldığımda güvenlik bandrolü açıktı ve aldığım yeri arayarak sorduğumda bana RAM eklemesi yaptıklarını, normalde 8 GB RAM olduğunu, benim aldığım model 16 GB RAM olduğunu söylediler.
2. olarak ben ufak kıllandım ve CrystalDiskInfo'yu kurdum ve 12 saat çalışma zamanı ve 36 kez açıldığını gördüm. (İnternette ürünlerin belli testlere alınıp gönderildiği gibi bir şey okumuştum.)
Şimdi üründe bir problem gözlemlemedim ama iade etmeli miyim?
İade edecek olursam Windows 11 e-posta ile açmam sorun olur mu? (Geçme gibi bir seçenek yoktu açmadan testleri nasıl yapacağım bilemedim)
14 günlük iade konusunda sorun yaşar mıyım?
İade konusunda emin değilim ürün problemli gibi durmuyor ancak durum böyle ufaktan da bir kıllandım.

Windows lisanslı olduğu için kurulum vs yapılmış zaten hocam. 12 saat normal bir süre bence. Sonuçta servis işi ve tek bilgisayar ile uğraşmıyor, kurulumu yapmıştır 2 saat boşta açık kalmıştır testleri başlatmıştır yine açık kalmıştır vs vs.

36 kez açılmasının tek açıklaması biosta bir şeyler denenmiştir. Zaten ram eklenmiş dediğinize göre onun ayarlarını yapmış olabilir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı