Çözüldü Windows Logosunda sistem takılı kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

en0ugh

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaslar kasa topladim ve sadece ekran kartımı alamadım. Onun yerine gecici bir ekran karti aldim arkadastan. Kasanın içindeki ekran karti ve HDD harici butun parcalar sıfır.
Şimdi benim sorunum ne yaparsam yapayim acilmiyor PC. Onceki PC'den kalan HDD var format atmaya calisiyorum ona bu ekran kalıyor. Boot menusunden ne secersem seceyim bu ekrana atiyor ve takiliyor. Kasada M.2 SSD'de var olmuyor.

IMG_20191225_002321.jpg
IMG_20191225_002321.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar kasa topladim ve sadece ekran kartımı alamadım. Onun yerine gecici bir ekran karti aldim arkadastan. Kasanın içindeki ekran karti ve HDD harici butun parcalar sıfır.
Şimdi benim sorunum ne yaparsam yapayim acilmiyor PC. Onceki PC'den kalan HDD var format atmaya calisiyorum ona bu ekran kalıyor. Boot menusunden ne secersem seceyim bu ekrana atiyor ve takiliyor. Kasada M.2 SSD'de var olmuyor.

Eki Görüntüle 477676Eki Görüntüle 477676
Ekran kartı ya da anakart ile alakalı olabilir. Aynı sorundan anakartı yolladim. Garanti sürecinde BIOS chip değişim olmuştu. Sorun daha sonra ortadan kalktı.

Sistemini detaylı şekilde yazarsan daha güzel olur.

Ekran kartı ya da anakart ile alakalı olabilir. Aynı sorundan anakartı yolladim. Garanti sürecinde BIOS chip değişim olmuştu. Sorun daha sonra ortadan kalktı.

Sistemini detaylı şekilde yazarsan daha güzel olur.
XPG 256 GB SX6000 PRO NVMe M.2 SSD

Corsair 16 GB (2x8GB) Vengeance RGB Pro Siyah 2666MHz CL16

ASUS Prime H310M-D R2.0 2666MHz(OC) DDR4 Soket 1151 M.2

Intel Core i5-9400F 2,9 GHz (4,1 GHz Max. ) LGA1151 BX80684i59400F

Ekran kartı degişken birkaç tane denedim sonuç hep aynı HDD SSHD bir harddisk hatirlamiyorum modelini
HD'deki eski Windows mu Boot edilmiş şu anda, yoksa ekrandaki görüntü flash Boot görüntüsü mü?
HDD'nin içinde hazirda duran Win10 kurulu. Eski bilgisayarimi satarken icinden HDD'yi alip verdim. HDD acip Opera'ya girdigimde acik biraktigim sekmelere kadar duruyor ama sorunun o oldugunu zannetmiyorum. Cunku sokup SSD ile sadece baslatmaya calistim yine ayni.

XPG 256GB SX6000 PRO NVMe M.2 SSD

CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance RGB PRO Siyah 2666MHz CL16

ASUS PRIME H310M-D R2.0 2666MHz(OC) DDR4 Soket 1151 M.2

INTEL Core i5-9400F 2,9 GHz (4,1 GHz Max.) LGA1151 BX80684I59400F

Ekran kartı degişken bir kaç tane denedim sonuç hep aynı hdd sshd bir harddisk hatirlamiyorum modelini

Hdd nin içinde hazirda duran win10 kurulu eski bilgisayarimi satarken icinden hdd yi alip verdim hdd acip operaya girdigimde acik biraktigim sekmelere kadar duruyor ama sorunun o oldugunu zannetmiyorum cunku sokup sdd ile sadece baslatmaya calistim yine ayni
Dediğim gibi o zaman bende de aynı sorun oldu ve BIOS chip değişti düzeldi.

Az once sistem uyumlulugunu kontrol edeyim dedim anakartım 8. Nesil işlemci destekliyormuş benim işlemci 9. Nesil acaba problem bu olabilir mi
BIOS güncel ise sorun olmaz. Uyumsuzluk olsa siyah ekran olur hiç gelmez diye biliyorum. BIOS güncel değilse güncelle.

BIOS Update yaptıysanız destekliyor. Fotoğrafta HDD'yi Boot ederken mi takılı kalmış hâli?
BIOS güncel ise sorun olmaz. Uyumsuzluk olsa siyah ekran olur hiç gelmez diye biliyorum. BIOS güncel değilse güncelle.
Yok hiçbir şeyi güncellemedim. Kasa dediğim gibi sıfır ve eve Boot menüsünden sonra takılı kalıyor. Ama fark etmiyor Boot'suz da girmeye çalışıyorum takılı kalıyor. Harddiski söküp sadece SSD varken de aynı sorun, SSD'siz HDD li de aynı. USB'yi de birkaç farklı ISO değiştirerek de format atmaya çalıştım olmuyor. Hatta Win 10 deniyordum hep, 8.1 de denedim aynı. BIOS'u güncellersem sorun düzelir mi acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı