canbeyxd Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 817 Çözümler 6 12 Ocak 2022 #1 Sorunum başlıkta yazıyor. BIOS ekranında hiç sorun yok görüntü gayet güzel ama Windows açılış logosundan sonra kilit ekranına gelince ekran gidiyor ve monitörde sinyal yok yazıyor. Başka ekrana taktığımda sorunsuz çalışıyor.
Sorunum başlıkta yazıyor. BIOS ekranında hiç sorun yok görüntü gayet güzel ama Windows açılış logosundan sonra kilit ekranına gelince ekran gidiyor ve monitörde sinyal yok yazıyor. Başka ekrana taktığımda sorunsuz çalışıyor.
KS KS canbeyxd Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 817 Çözümler 6 14 Ağustos 2022 #11 mmduCks dedi: @canbeyxd çözdüyseniz, nasıl çözüldüğünü paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam geç cevap için kusura bakmayın sorunu çözemedim yine aynı ekran kartı değiştirdim fakat çözemedim çok tuhaf. Artı 0 Eksi
mmduCks dedi: @canbeyxd çözdüyseniz, nasıl çözüldüğünü paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam geç cevap için kusura bakmayın sorunu çözemedim yine aynı ekran kartı değiştirdim fakat çözemedim çok tuhaf.