Windows logosundan sonra siyah ekran hatası

crzayev

Yoctopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm, Windows 8.1 yüklü laptopumda Windows logosundan sonra siyah ekran geliyor, ve altta internet ve dil simgeleri gelip gidiyor. Bu nasıl çözülür?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok hocam sizin USB veya CD ile temiz kurulum yapmanız gerekiyor. Başka bir bilgisayar bulma şansınız yok mu?

Maalesef hocam, USB ve CD'siz sıfırlamadan başka imkanım yok. Elimde olsa bende USB, CD ile temiz kurulum yaparım ama böyle bir şansım yok. Bildiğiniz başka bir yol var mı hocam?

Yok hocam sizin USB veya CD ile temiz kurulum yapmanız gerekiyor. Başka bir bilgisayar bulma şansınız yok mu?

Bir detay vereyim, belki işinize yarar hocam. Bilgisayar böyle olmamıştan önce RAM kullanımını azaltmak için Windows servislerinin büyük bir kısmını kapatmıştım ve C diskini en iyi duruma getirirken yarıda kesmiştim.

Maalesef hocam, USB ve CD'siz sıfırlamadan başka imkanım yok. Elimde olsa bende USB, CD ile temiz kurulum yaparım ama böyle bir şansım yok. Bildiğiniz başka bir yol var mı hocam?

Bir detay vereyim, belki işinize yarar hocam. Bilgisayar böyle olmamıştan önce RAM kullanımını azaltmak için Windows servislerinin büyük bir kısmını kapatmıştım ve C diskini en iyi duruma getirirken yarıda kesmiştim.
Sistem dosyaları hasar görmüş hocam ondan olmuş muhtemelen umarım son yaptığınız işlemde disk hasar almamıştır. Elimde maalesef başka bir yol yok gibi bi düşüneyim yazacağım size.

Hocam komut satırında yine Windows'un seçili olduğu yeri seçip şunu dener misiniz?
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Sistem dosyaları hasar görmüş hocam ondan olmuş muhtemelen umarım son yaptığınız işlemde disk hasar almamıştır. Elimde maalesef başka bir yol yok gibi bir düşüneyim yazacağım size.

Hocam komut satırında yine Windows'un seçili olduğu yeri seçip şunu dener misiniz?
DISM /online /cleanup-ımage /restorehealth

İyi akşamlar hocam, mesajını geç görmüşüm. Dediğini yaptım 50 tane hata buldu.

Sistem dosyaları hasar görmüş hocam ondan olmuş muhtemelen umarım son yaptığınız işlemde disk hasar almamıştır. Elimde maalesef başka bir yol yok gibi bir düşüneyim yazacağım size.

Bir de altta DISM aracı Windows Pe'ye hizmet vermeyi desteklemez yazıyor, çevrimdışı parametrelerini değiştirmek yazıyor, DISM günlük dosyasının konumu var.

Hocam error 50 hatası verdi.

Son düzenleme:
Maalesef temiz kurulumdan başka seçenek yok. Sistem dosyaları hasar almış WinPE ortamında da denenebilecek pekte bir şey yok çünkü sistem dosyalarına ne denli zarar verildiği ortada.

Maalesef temiz kurulumdan başka seçenek yok. Sistem dosyaları hasar almış winpe ortamında da denenebilecek pek de bir şey yok çünkü sistem dosyalarına ne denli zarar verildiği ortada.

Hocam başka bir bilgisayar elde etme şansım var şu an. Format işlemini nasıl yapacağız? Diğer bilgisayarda USB belleğe ISO'yu yükleyip sonra kendi bilgisayarımamı takacağım?

Hocam başka bir bilgisayar elde etme şansım var şu an. Format işlemini nasıl yapacağız? Diğer bilgisayarda USB belleğe ISO'yu yükleyip sonra kendi bilgisayarımamı takacağım?
Evet Windows ISO'sunu başka bilgisayarda rufus programı aracılığı ile yazdıracaksınız. Sistem özelliğinize göre nasıl yazdıracağınızı tarif edeyim?

Evet Windows ISO'sunu başka bilgisayarda Rufus programı aracılığı ile yazdıracaksınız. Sistem özelliğinize göre nasıl yazdıracağınızı tarif edeyim?

Selamünaleyküm hocam, iyi sabahlar. Windows kurulum USB'si hazırlayacağım. Windows 10 yüklemek istiyorum ve MBR diske sahibim. Windows 10 MBR diske yükleniyor mu? MBR diskle yükleme yaptığımızda UEFI aracılığıyla mı kurulum yapılıyor yoksa BIOS'la mı?

Selamünaleyküm hocam, iyi sabahlar. Windows kurulum USB'si hazırlayacağım. Windows 10 yüklemek istiyorum ve MBR diske sahibim. Windows 10 MBR diske yükleniyor mu? MBR diskle yükleme yaptığımızda UEFI aracılığıyla mı kurulum yapılıyor yoksa BIOS'la mı?
Aleyküm selam hocam, hayırlı sabahlar. MBR ile olursa Legacy BIOS'a göre kurulum oluyor. Daha öncede kurulum MBR'ye göre yapıldıysa Rufus'tan USB belleği MBR olarak yazdırın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı