egg bu bizim sarp
Picopat
Daha fazla
evet hocamTekrar yüklemeyi denedin mi?
Evet hocam.
Hmm, Windows sürümü eski olduğundan dolayı bir uyumsuzluk söz konusu olabilir. Yine de birkaç tavsiye vereceğim.
Bunları yaptıktan sonra sonuç alamazsan rapor paylaş, bilen birisi bakar diye düşünüyorum.
- Antivirüs ve güvenlik duvarını kapat.
- Hizmetlerden Vgc'yi bul ve otomatik olarak başlatmaya göre ayarla.
- Sürücülerini güncelle.
- Visual C++ paketlerinin hepsini kurmayı dene.
- Visual C++ Redistributable Runtimes Hepsi Bir Arada
Rehber: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...www.technopat.net
Valorant'a ticket atmayı deneyebilirsin.
Bir de hocam benim işlemci i5 4200M Max 2020 kadar günceleniyor ama burada neden 2015 kadar kurulmuş?
onu denedim ama hata veriyor ben sürücüler driver boster ile kulanarak güncellerimIntel'i̇n sitesine gidip kendin güncellemen lazım, zaten Windows'un sürümü eski değil mi? Ondan dolayı eski sürüm kurmuş olabilir Windows Update.
Ayrıca, yazı tipi gerçekten kötü gözüküyor. ClearType açmanı öneriyorum.
Rehber: ClearType nasıl açılır?
ClearType açmanız sizin yararınıza olacaktır. ClearType yazıların bozukluğunu, netliğini düzeltiyor. ClearType kapalı: ClearType açık: Windows'un arama yerine ClearType yazın ve girin. Enter bastığmız zaman karşımıza böyle bir ekran çıkıyor. İlk önce, ClearType'ı aç butonuna...www.technopat.net
Onu denedim ama hata veriyor ben sürücüler Driver Booster ile kullanarak güncellerim.
Hangisi hata veriyor?
Intel sitesinden indirdiğim sürücüler.