Çözüldü Windows, macOS ve Android üçü bir arada kurulabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CmlShn

Hectopat
Daha fazla  
Bilindiği üzere bir Windows işletim sistemi olan PC'ye Dual bot ile Android yükleyip iki işletim sistemini de aynı PC'den kullanabiliyoruz.
Yine aynı şekilde bir Windows işletim sistemi bulunan PC'ye Dual boot ile MacOS'da yükleyebiliyoruz.
Peki iki işletim sistemi ile çalışan bir PC'ye 3. bir işletim sistemi yüklemek mümkün mü? Windows macOS ve Android.
Üç işletim sistemini de PC'ye kuruyorum ama açılışta sadece Windows ve macOS gözüküyor bunun nedeni nedir acaba, ya da bunun için boşamı uğraşıyorum bunun imkanı yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows Boot Manager, Linux'u algılamaz. Android Linux'tur. Mac ve Windows'u kurduktan sonra en son Android'i kur.
Mümkün, SSD depolaması yeterli olduğu sürece sınırsız sayıda işletim sistemini aynı cihaza kurabilirsin

Android'in görünmemesi boot managerınla ilgilidir. Hangi boot managerı kullanıyorsun? GRUB en iyisi olacaktır.

Windows boot Manager kullanıyorum ama yapamıyorum. Bunu nerede nasıl yaptıabilirim acaba bilen var mı yardımcı olabilir misiniz bana?

Windows Boot Manager, Linux'u algılamaz. Android Linux'tur. Mac ve Windows'u kurduktan sonra en son Android'i kur.

Yanlış anlamadıysam diski 2'ye bölmem gerekiyor 1. bölüme Windows 2. bölüme macOS kuruyorum daha sonra Windows'un olduğu bölümü yeteri kadar tekrar bölüp böldüğüm kısma Android'i kurmam gerekiyor. Doğru mu anlamışım?

Yanlış anlamadıysam diski 2'ye bölmem gerekiyor 1. bölüme Windows 2. bölüme macOS kuruyorum daha sonra Windows'un olduğu bölümü yeteri kadar tekrar bölüp böldüğüm kısma Android'i kurmam gerekiyor. Doğru mu anlamışım?
Evet hocam, en son Android'i kurun ki GRUB için komut vb işlemlerle uğraşmayın.

Durum nedir hocam? @CmlShn

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı