Windows, MacOS ve Linux için sorun çözüm rehberi

Iori Yagami

Hectopat
Daha fazla  
İlgili dosya burada Eğer bu işletim sistemlerinden birinde sorun yaşıyorsanız işe yarayabilir:
How to fix any computer.jpeg

Türkçesini isteyenler için çeviri:
Windows:

Adım 1: Sistemi Yeniden Başlatın.

Sorununuz çözüldü mü?

Hayırsa ikinci adıma geçin.

Adım 2: Format atın ve Windows'u yeniden kurun. ( Tüm dosyalarınızı kaybedin ve sessizce ağlayın.)

Apple:

Adım 1: Sorununuz için Apple Store'dan bir uygulama indirin.

Sorununuz çözüldü mü?

Adım 2: Yeni bir Mac satın alın. (Hesabınızı eşitleyin ve sessizce ağlayın.)

Linux:

Adım 1: C++ ile kod yazmayı öğrenin. Kernel'i yeniden derleyin. Etrafta yatarken sahip olduğunuz yedek silikondan kendi mikroişlemcinizi oluşturun. Kernel'i yeniden derleyin. Distroları değiştirin. Kernel'i yeniden derleyin fakat bu sefer Satürn'den kırılan ışıklar sayesinde çalışan bir CPU kullanın. Dev bir sakal bırakın. Güneş mikrosistemlerini suçlayın. Odanızdaki server dolabına dönün ve fan sesleri arasında 10 yıl uykuya dalın. Distroları yeniden değiştirin. Tüm hijyeni terk edin(?) Diğer programcıların kan ağlamasına sebep olacak düzenli bir ifade yazın. Java ile kod yazmayı öğrenin. Kernel'i yeniden derleyin (ama bu sefer şanslı çoraplarını ayağınızdayken)

Sorununuz çözüldü mü?

Adım 2: Windows ya da MacOS kullanmaya geri dönün. (Sessizce ağlayın)

Evet arkadaşlar çok değerli bu rehberden sonra sorunlarınızın çözüleceğini düşünüyorum. Ben Linux'da yaşadığım sorun sonucu şu an 10 yıllık uykumun 7 yılını bitirdim. Tuvaletim geldiği için kalkmıştım, kalkmışken başkaları da bu rehberden yararlansın istedim. Çeviriyi Microsoft Bing translator işbirliği ile yaptım. Bazı yerlerde hata olabilir şimdiden kusura bakmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı