Windows masaüstü gelmiyor

naberkanksu

Femtopat
Daha fazla  
İlk oncelikle, oyunu açarken düzgün başlatılmadi hatası aldım. Tekrar denedim, yine bu hatayı aldım. Sonrasında yeniden başlatayım dedim ve "reboot and select proper Boot device or insert Boot Media in selected Boot device and press a Key" böyle bir hata aldım. Sonrasında kasayı temizledim, SSD kablolarini çıkarıp taktım ve son kez BIOS'dan SSD slotunu değiştirdim. SSD'yi ilk sıraya koydum ve sonrasında bu hatayı yendim. Sonrasında tam çözdüm, sevindim derken bilgisayar açıldı, şifremi girdim, bir anda siyah ekranda kaldı. Sadece mouse imleci gözüküyor. Onun dışında hiçbir şey yapamıyor. Ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• 1620072280944626963992197682270.jpg
    1620072280944626963992197682270.jpg
    129,4 KB · Görüntüleme: 97
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk oncelikle, oyunu açarken düzgün başlatılmadi hatası aldım. Tekrar denedim, yine bu hatayı aldım. Sonrasında yeniden başlatayım dedim ve "reboot and select proper Boot device or insert Boot Media in selected Boot device and press a Key" böyle bir hata aldım. Sonrasında kasayı temizledim, SSD kablolarini çıkarıp taktım ve son kez BIOS'dan SSD slotunu değiştirdim. SSD'yi ilk sıraya koydum ve sonrasında bu hatayı yendim. Sonrasında tam çözdüm, sevindim derken bilgisayar açıldı, şifremi girdim, bir anda siyah ekranda kaldı. Sadece mouse imleci gözüküyor. Onun dışında hiçbir şey yapamıyor. Ne yapmam lazım?
Windows'u yeniden başlatın, o esnada Shift tuşuna basılı tutun. Güvenli Mod'a gireceksiniz. Önce Başlangıç Onarma deneyin, olmazsa Sistem Geri Yükleme yapın. O da olmazsa format düşünebilirsiniz.

İlk sorum şu: Oyun korsan mı? (Virüs vb. olabilir.) İkincisi de bilgisayarı güvenli modda açabiliyor musun? Ayrıca bunu deneyin:
CTRL+Alt+DEL tuşlarına aynı anda basın. Eğer açılırsa görev yöneticisine girin. Yeni görev oluştur kısmına tıklayıp explorer.exe yazın. Emin değilim ama düzelebilir.
Ama CTRL + ALT + DEL çalışmayabilir. CTRL + SHIFT + ESC olarak deneyin.

CTRL+alt+Del tuşlarına aynı anda basın. Eğer açılırsa görev yöneticisine girin. Yeni görev oluştur kısmına tıklayıp explorer.exe yazın. Emin değilim ama düzelebilir.

Yapıyorum fakat görev yönetici açılmıyor görev yöneticisine tıklıyorum sadece mouse imleci in sağ üstünde yuvarlak yükleme işareti çıkıyor açılmıyor yani.

Otomatik onarım yapın ve explorer.exe hatası olabilir anakarta bakın CPU VGA RAM ışıklarından biri yanıyor mu?

Win+CTRL+Shift+b deneyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı