Akbulut
Kilopat
Daha fazla
Merhaba, Windows'a masaüstü PC'ye bu kadar kolu aşağıda yazdığım sebepten dolayı bağlamak istiyorum.
Xbox One S'de Gang Beasts oynadık 4 kişi 4 Xbox koluyla. Şimdi bunu 7-8 kişi oynamak istiyoruz toplanıp. Elimizde o kadar Xbox kolu yok. PS koluyla da oynamanın yolunu buldum. Windows PC'de Xbox uygulamasından PC'ye ekranı yansıtıyoruz, kolu PC'ye bağlıyoruz ve oynayabiliyoruz. Ancak bunu yaparsam kolların bir kısmını Xbox'a bir kısmını da PC'ye bağlasam sanırım olmaz diye düşünüyorum. Bilemiyorum. Bu yüzden kolların hepsini PC'ye bağlayıp oynayabilir miyiz bilemiyorum.
3 adet Xbox One serisi kol.
1 adet Xbox series serisi kol.
2 adet DualShock kol.
1 adet DualSense kol mevcut.
Sizce mümkün mü? Her türlü gariplik bizim işimiz. Teşekkür ediyorum şimdiden.
Xbox One S'de Gang Beasts oynadık 4 kişi 4 Xbox koluyla. Şimdi bunu 7-8 kişi oynamak istiyoruz toplanıp. Elimizde o kadar Xbox kolu yok. PS koluyla da oynamanın yolunu buldum. Windows PC'de Xbox uygulamasından PC'ye ekranı yansıtıyoruz, kolu PC'ye bağlıyoruz ve oynayabiliyoruz. Ancak bunu yaparsam kolların bir kısmını Xbox'a bir kısmını da PC'ye bağlasam sanırım olmaz diye düşünüyorum. Bilemiyorum. Bu yüzden kolların hepsini PC'ye bağlayıp oynayabilir miyiz bilemiyorum.
3 adet Xbox One serisi kol.
1 adet Xbox series serisi kol.
2 adet DualShock kol.
1 adet DualSense kol mevcut.
Sizce mümkün mü? Her türlü gariplik bizim işimiz. Teşekkür ediyorum şimdiden.