Windows mavi ekran çözümü ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşım bak güzel arkadaşım;

Senin özel bilgilerini kimse istemiyor zaten meraklı da değiliz. Eğer Mavi Ekran alıyorsan bize Minidump dosyanı atacaksın, biz de analiz edip sorunu söyleyeceğiz. Bu kadar muhabbeti uzatmanın anlamı yok ayrıca diğer hocalarımın da beynini yakmışsınız.

Arkadaşım bak güzel arkadaşım;

Senin özel bilgilerini kimse istemiyor zaten meraklı da değiliz. Eğer Mavi Ekran alıyorsan bize Minidump dosyanı atacaksın, biz de analiz edip sorunu söyleyeceğiz. Bu kadar muhabbeti uzatmanın anlamı yok ayrıca diğer hocalarımın da beynini yakmışsınız.
Hocam benim kafamda bir sıcaklık var konuyu okuduğumdan beri.

Ben de sinir oldum vallahi. En özet şekilde yazdığımı düşünüyorum, eğer onu da anlamazsa konuyu kilitlesinler, beynim yandı ya.
Arkadaş daha Windows'u flaşa yazdırmadı bile, nereden duyduysa mavi ekran hatası var deyip durdu altı üstü mavi ekran aldığı zaman minidump dosyasını atacak.

Gerekli açıklamaları yaptım ve sorunu çözdük. Bu saatten sonra bu konuya verilecek destek tarafımca kesilmiştir. Çünkü bu konu artık çözüldü ve bundan sonraki soracağı tüm sorular farklı bir konuya giriyor. Konu sahibine kolaylıklar dilerim. :)

Gerekli açıklamaları yaptım ve sorunu çözdük. Bu saatten sonra bu konuya verilecek destek tarafımca kesilmiştir. Çünkü bu konu artık çözüldü ve bundan sonraki soracağı tüm sorular farklı bir konuya giriyor. Konu sahibine kolaylıklar dilerim. :)
Hocam DISM SFC/SCANNOW'u nasıl da yendi ama? :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı