Windows 7, 8, 10'da falan hepsini denedim mavi ekran hatası almaya devam ettim. Forumda araştırdım biraz memtest falan yaptım RAM'lerin yerini değiştirdim birçok bilgisayarcıya götürdüm ama hiçbiri yapamadı. Son çarem sizsiniz lütfen yardımcı olursanız sevinirim. Donanımları isterseniz atarım isterseniz. Bir konuda recep abinin söylediği programla mavi ekran kodlarını çıkarttım.
Bütün aldığım mavi ekran hatalarının minidumptan çıktısı. Çok rica ediyorum biri yardım etsin. Bilgisayarı toplayalı 4-5 ay oldu o kadar yere götürmeme rağmen hala özellikle oyunlarda mavi ekran hatası veriyor. Farklı ekran kartı takıldı farklı RAM takıldı, farklı slotlarla yer değiştirdim ama hala çözülmedi.
9.txt
8.txt
7.txt
6.txt
5.txt
4.txt
3.txt
22.txt
2.txt
13.txt
11.txt
10.txt
1.txt
Bütün aldığım mavi ekran hatalarının minidumptan çıktısı. Çok rica ediyorum biri yardım etsin. Bilgisayarı toplayalı 4-5 ay oldu o kadar yere götürmeme rağmen hala özellikle oyunlarda mavi ekran hatası veriyor. Farklı ekran kartı takıldı farklı RAM takıldı, farklı slotlarla yer değiştirdim ama hala çözülmedi.
9.txt
8.txt
7.txt
6.txt
5.txt
4.txt
3.txt
22.txt
2.txt
13.txt
11.txt
10.txt